Kategóriák
Friss hírek

Prémium termékkategóriával erősít az LG

Prémium termékkategóriával erősít az LG olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Új termékkategória értékesítését kezdi meg hazánkban az LG Electronics: a vállalat…

A teljes cikk itt olvasható:
Prémium termékkategóriával erősít az LG

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Új termékkategória értékesítését kezdi meg hazánkban az LG Electronics: a vállalat számos piacon már jól ismert, prémium kategóriás laptopjai a második negyedév folyamán már elérhetőek lesznek Magyarországon is. Könnyű hordozhatóság, akár közel 20 órás üzemidő és alig 1 kg-os tömeg – többek között erről ismert az LG gram laptopcsalád, amellyel az új termékkategória hazai értékesítése elindul.
Már 2021 második negyedévében elérhetőek lesznek a nagyobb elektronikai áruházak kínálatában az LG prémium notebookjai, amely egyben egy új termékkategória hazai bevezetését jelenti a vállalat történetében. Az LG ezzel Magyarországon kifejezetten a felsőkategóriás üzleti laptopok szegmensét célozza az akár egész napos üzemidejű, alig 1 kg-os, nagykijelzős — köztük 16 és 17 hüvelykes képátlójú — termékeivel.
Az LG gram laptopok globális szinten jól ismert termékek, a gyártót pedig a hazai piacon az elmúlt egy évben tapasztalható, a home office térnyerésével összefüggésben megnövekedett vásárlói érdeklődés csak megerősítette döntésében az új termékcsoport magyarországi bevezetése mellett. „Úgy látjuk, hogy a magyar piac egyre specifikusabb vásárlói igényeket kell, hogy kiszolgáljon ezen a területen, a jelenlegi kínálat pedig nem elégíti ki teljes mértékben azt. Ezért döntöttünk úgy, hogy prémium termékeinkkel mi is beszállunk a versenybe” — mondta Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketingmenedzsere.
„Az LG PC üzletága nemzetközi szinten is kiemelkedően teljesít, a gram termékcsaláddal kapcsolatos visszajelzések pedig nagyon jók. Mivel a vevői tapasztalatok nemzetközi szinten pozitívak, arra számítunk, hogy a hazai vásárlóközönség tetszését is hamar elnyerik majd ezek az erős, ugyanakkor elképesztően könnyű és elegáns készülékek” — tette hozzá.
Az LG Electronics IT termékeit itthon már jól ismerik a vásárlók: a gyártó jelen van az általános, üzleti, gaming és orvosi monitorok, valamint az üzleti kijelzők és projektorok piacán, amely portfólió most tovább bővül a laptop termékkategóriával.

Tovább az eredeti cikkre: Prémium termékkategóriával erősít az LG

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?