„Pont így vagy jó, ahogy vagy!”

„Pont így vagy jó, ahogy vagy!” olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A szereteted korlátlan, de ma tedd töltőre magad! A Telekom és…

A teljes cikk itt olvasható:
„Pont így vagy jó, ahogy vagy!”

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A szereteted korlátlan, de ma tedd töltőre magad! A Telekom és 14 hazai influenszer arra bíztatja az édesanyákat, hogy töltsék idén úgy az anyák napját, ahogy nekik a legjobb, hisz ez az Ő NAPJUK!  A felkért művészek, műsorvezetők, influenszerek a Telekom kisfilmjében és saját közösségi média felületeiken a személyes történeteiket, érzéseiket megosztva arra bátorítanak minden anyukát, hogy engedjék el a megfelelési kényszert, a tökéletesség hajszolását, mert pont úgy jók, ahogy vannak!

A Telekom anyák napi aktivitásában 14 véleményvezért, művészt, médiaszemélyiséget kért fel arra, hogy mondják el, nekik milyen nehézségeket okoztak vagy okoznak anyaként a saját maguk vagy környezetük által támasztott elvárások, és hogyan küzdenek meg ezzel. Palya Bea, Veiszer Alinda, Fiala Borcsa, Kiss Ancsa, Farkasházi Réka, Ónodi Eszter, Winkler Nóra, Jakupcsek Gabriella, Pásztor Anna, Fancsikai Eszter, Hadas Kriszta, Semjén Nóra, Bombera Kriszta és Kotsy Zsófi vállalta az őszinteséget. A saját közösségi média oldalaikon is mesélnek a kampány keretében, és a Telekom anyák napi videójában is üzennek az édesanyáknak: „Pont így vagy jó, ahogy vagy!”. A videó itt érhető el.

Az aktivitással arra hívja fel a figyelmet a telekommunikációs szolgáltató, hogy anyaként sem érdemes hajszolni a tökéletességet. Az összefogás és a személyes történetek pedig abban segíthetnek, hogy minél több anya képes legyen elengedni a lelkiismeretfurdalást, amit amiatt érez, mert nem tud megfelelni minden elvárásnak. Mert ahogyan azt Palya Bea is megfogalmazza, “nem baj a hibázás, együtt ki lehet javítani és ez csak erősíti az anya-gyermek kapcsolatot.”  A tökéletesség hajszolása helyett többet ér a szeretet, hisz ez a legtöbb és legjobb, amit az anyáktól kaphatunk és anyaként adhatunk. Amit pedig mi, közösen adhatunk az édesanyáknak, az az elismerés, megerősítés: ők pont így jók, ahogy vannak! Nem csak anyák napján.

Tovább az eredeti cikkre: „Pont így vagy jó, ahogy vagy!”

Vélemény, hozzászólás?