fbpx

petacoin.hu: Természetes személy

44295

petacoin.hu

Zeneszerző (könnyűzene), Hangszerelő, Zenei producer, Komolyzenei zeneszerző

  • Műfaj(ok): Hibrid szimfonikus Soundtrack, progresszív/art pop, kortárs kamarazene
  • Egy emblematikus dal / zenemű a saját szerzemények közül: MÜPA szignál-variációk és hang-arculat
  • Saját zenei formáció: Fugato Orchestra
  • Alkotótársak és előadók (a teljesség igénye nélkül): Lackfi János, Harcsa Veronika, Tompos Kátya, Tátrai Tibor, Hien, Kozma Kata, Sebestyén Áron
  • Mi az a zenészként / zenei szerzőként elért eredmény, melyre eddig a legbüszkébb? Évek óta én írhatom meg a Prima Primissima Gála nagyszabású szimfonikus zárószámait.

⭐️⭐️⭐️

Miért született ez a kisfilm?

A Dalszerzők Napja alkalmából összesen 68 dalszerző készített kisfilmet, hogy bemutassák szerzői munkájukat, pályafutások legfontosabb mérföldköveit és pillanatait, valamint hogy elmeséljék hogyan született egy-egy emblematikus daluk. Ha megnézted a kisfilmeket, válaszd ki azt az egyet, amelyik számodra a legmeghatóbb, legviccesebb vagy legérdekesebb, és szavazz!

Hogyan szavazhatok?

  1. Keresd ki a listából a kedvenc videód címét, és egy kattintással jelöld ki.
  2. A lap aljára görgetve nyomd meg a “Szavazok a kedvenc videómra” gombot.
  3. Szavazatod érvényesítése előtt lépj be a Google vagy a Facebook fiókoddal. Erre azért van szükség, hogy a szavazás hiteles legyen, de senki nem fogja látni, hogy kire szavaztál, a Facebook oldalon sem jelenik majd meg.

Ezt követően már láthatod is a szavazás jelenlegi állását, a te szavazatodat is beleszámítva. A szavazat leadási határideje a Dalszerzők Napja, azaz: 2020. október 16. (23:59).

[yop_poll id=4]

Most szólj hozzá!

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?