Pécsi gasztrotúra: imák, sörök és ehető vadnövények

Pécsi gasztrotúra: imák, sörök és ehető vadnövények olvasható a turizmus.com weboldalán.

Saláta porcsinból, medvehagymás kence, görögszénás kecskesajt, sváb pejsli, mángoldos cukkinifőzelék, gluténmentes…

A teljes cikk itt olvasható:
Pécsi gasztrotúra: imák, sörök és ehető vadnövények

Ahogy a turizmus.com beszámolt ma róla: Saláta porcsinból, medvehagymás kence, görögszénás kecskesajt, sváb pejsli, mángoldos cukkinifőzelék, gluténmentes sör és speciality kávé – csak néhány különleges étel és ital abból a kínálatból, amit egy pécsi gasztrotúrán érdemes megkóstolni.

Tovább az eredeti cikkre: Pécsi gasztrotúra: imák, sörök és ehető vadnövények

Vélemény, hozzászólás?