Pazar környezetben luxus ízélmény: ezt Ryan Gosling is újra megkóstolná

Pazar környezetben luxus ízélmény: ezt Ryan Gosling is újra megkóstolná olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Egy évvel ezelőtt a SHO BEACH mesés partján állva, megjelent a…

A teljes cikk itt olvasható:
Pazar környezetben luxus ízélmény: ezt Ryan Gosling is újra megkóstolná

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Egy évvel ezelőtt a SHO BEACH mesés partján állva, megjelent a MÁK étterem vezetőinek fejében egy vízió. Beach Dining vacsorát, vacsorákat álmodtak a varázslatos helyre és nem más célt tűztek ki maguk elé, mint hogy lehozzák a csillagokat is a vendégeknek. A lélegzetelállító hely, a forró homok és a teljes kikapcsolódás, ötvözve a legfelemelőbb kulináris élvezetekkel – ezt álmodta a BEACH-re a MÁK vezetősége. Az “életem vacsorája” érzést a legfelszabadítóbb környezetben. 

Az elképzelést tett is követte, és sok-sok egyeztetés. Büszkén jelentjük be: június 6-9 között a két Michelin csillagos Krésios étterem séfje, Giuseppe Iannotti és Mizsei János, a MÁK vezető séfje együtt alkotnak majd, mindezt a vacsorára ellátogatók szeme előtt, háttérben a csodás vízparttal, a SHO BEACH  forró homokján.

 

Hogy is zajlik majd ez? A két séf már főzött együtt, az idén tavasszal Budapesten zajló, Michelin Guide gálán ismerkedtek meg és alkottak együtt először. Mindketten nagyon inspiratívnak mondják a találkozásukat. Mizsei János nemrégiben hazahozta az Audi-Dining Guide díjátadóról az Év Innovatív Konyhája elismerést, így egészen biztos, hogy elképesztő fogásokra számíthatunk. Az olasz Iannotti pedig elmondhatja magáról, hogy alig 40 évesen már két Michelin csillagot tudhat magáénak. Bátor, vagy vakmerő?

Az biztos, hogy kitartó és makacs, sőt szenvedélyes és megszállott. Folyton kísérletezik, újabb és újabb fogásokat alkot. Határozott, céltudatos és nagyon tehetséges. Mesterien és ravaszul bánik az alapanyagokkal, igazi olasz, de közben mégis van nála is mindenben egy kis csavar.  Mérnöki precizitással dolgozik – és ebben az esetben ez nemcsak egy szójáték, hanem az igazság, hisz mérnöknek tanult eredetileg. A bor igen fontos számára, egy farmot is üzemeltet és egy boltot is az étterem mellett. Sokoldalú férfi, kedves és közvetlen.

Mizsei János zsenialitását messze földön ismerik, hisz járt már a MÁK-ban Ryan Goslingtól Harrison Fordon, Eva Mendesen, Mel Gibsonon, Michael Madsenen át Scarlett Johanssonig számos világsztár. Mizsei János már igen fiatalon számos szakmai elismerésben részesült és mindössze 22 éves volt, amikor a Dining Guide az “Év ifjú Séftehetségének” választotta. A legkiválóbb szezonális alapanyagok felhasználásával innovatív és kimagaslóan kreatív ételeket alkot.

A két zseni közös kulináris kalandjára a pazar környezetben június 6-9. között kerül sor, a SHO BEACH-en.

Az esemény weboldala: www.beachdining.hu

Tovább az eredeti cikkre: Pazar környezetben luxus ízélmény: ezt Ryan Gosling is újra megkóstolná

Vélemény, hozzászólás?