Párkereső tesztet fejlesztett egy fiatal lengyel tudós

Párkereső tesztet fejlesztett egy fiatal lengyel tudós olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Megoszlanak a vélemények a hosszú, boldog párkapcsolat titkáról. Ami egészen biztos,…

A teljes cikk itt olvasható:
Párkereső tesztet fejlesztett egy fiatal lengyel tudós

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Megoszlanak a vélemények a hosszú, boldog párkapcsolat titkáról. Ami egészen biztos, meg kell hozzá találni a megfelelő párt, azt a bizonyos nagy Ő-t. Ez azonban nem könnyű feladat, hiszen honnan ismerhetjük fel biztosan az igazit? Létezik biztos módszer? Egy fiatal lengyel tudós úgy döntött, erre a sokakat érintő, örök problémára keres tudományosan megalapozott megoldást a Direct One TV-csatorna új sorozatában, a Szingli bolygó – Nyolc történetben.

Ela Chrzanowska kémikus személyes tapasztalatait alapul véve úgy döntött, készít egy olyan tesztet, amely segít már az első randin eldönteni, van-e esélye az aktuális randipartnerrel egy tartós szerelmi kapcsolatnak. „Elegem lett abból, hogy sok esetben hónapokig találkozgatok valakivel, mire kiderül, hogy még sem ő az igazi, hogy valamiért nem működik a kapcsolat. Az első randin ugyanis mindenki a legjobb formáját hozza, és igyekszik elrejteni kevésbé jó tulajdonságait. Így sok esetben csak hosszú idő után, egy-egy váratlan helyzetben derül ki, milyen is a másik valójában. Előfordulhat, hogy ilyenkor olyan tulajdonságot látunk meg a másikban, ami kifejezetten taszító számunkra. Például, hogyan reagál a párunk, ha leönti a pincér borral… „- mondta el az egyedülálló, munkájában sikeres kémikus.

A 32 éves tudós a teszthez a Brandenburgi egyetem egy professzorának kutatásait vette alapul. A kutatás során több mint száz olyan házaspárt kérdeztek meg a működő párkapcsolat titkáról, akik hosszú ideje élnek már együtt.  A válaszokból egyértelműen kiderült, három kulcsfontosságú tulajdonság szükséges a sikeres párkapcsolathoz: a türelem, az empátia és a kordában tartott ego.

A fiatal tudós tesztje ezeket a területeket provokálja az első randevún, azzal a céllal, hogy ne csak a megmutatni akart tulajdonságok, hanem az igazi személyiség is kiderüljön. Az Ela által előre eltervezett helyzetek kihozzák a randipartner valódi énjét, így nemcsak időt lehet megtakarítani, de rögtön el is lehet dönteni, a nagy Ő-vel ülünk-e éppen szemben.

A teszt még kísérleti szakaszban van, de Ela alkalmazza a Szingli bolygó társkereső applikáción szervezett randevúin. Hogy mennyire váltak be a tesztek, az hétfőn este 21:30-kor kiderül a Szingli bolygó – Nyolc történet című romantikus sorozat harmadik epizódjából, amelyet követően rögtön egy negyedik romantikus kalandnak is részesei lehetnek a nézők.

Valentin-napon debütált a Szingli bolygó – Nyolc történet sorozat a Direct One TV-csatornán

A Szingli bolygó – Nyolc történet egy nyolc önálló epizódból álló igazi romantikus sorozat szerelemről, társkeresésről, randihegyekről és arról, ami mindannyiunkat összeköt: a boldogság kereséséről. A történetek középpontjában a Szingli bolygó társkereső alkalmazás áll.  A lengyel sorozat a Szingli bolygó címmel, itthon is bemutatott mozifilm trilógia televíziós változata, melynek első két része Valentin-napon mutatkozott be a Direct One TV-csatornán. Az újabb részek az elkövetkezendő hetekben hétfő esténként várják a romantikus filmek szerelmeseit. A befejező epizódok március 7-én kerülnek adásba.

A Direct One TV szolgáltató tavaly indította el saját TV csatornáját, amelyen európai prémium filmsorozatok és Canal+ sorozatok exkluzív és országos premierjei várják a nézőket. A Szinglik bolygója – Nyolc történet mellett olyan európai sorozatok mutatkoztak be már a csatornán, mint a Baron Noir, a Kemény leckék, a ZeroZeroZero, a Paris Police 1900, a Moscow Noir, Az ötödik, a Nox és a Bízz bennem.

További információ a www.directone.hu/szinglibolygo  oldalon, a Direct One Facebook és Direct One Instagram oldalán érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: Párkereső tesztet fejlesztett egy fiatal lengyel tudós

Vélemény, hozzászólás?