Palletways Group: magyarországi eredmények

Palletways Group: magyarországi eredmények olvasható a z közlekedésvilág.hu weboldalán.

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar…

A teljes cikk itt olvasható:
Palletways Group: magyarországi eredmények

Ahogy a z közlekedésvilág.hu beszámolt ma róla:

A Palletways Group négy évvel ezelőtt a biatorbágyi központtal működő magyar hálózat elindításával bővítette európai jelenlétét, és erősítette tovább az exportlehetőségeket Magyarországra és Magyarországról.

Az elmúlt négy év alatt a Palletways Hungary 110 fős csapata, amely magában foglalja a sofőröket, az operatív és az irodai személyzetet, fontos szerepet játszott 550 000 belföldi és nemzetközi raklap szállításában. A 80 járműből álló flotta 240 000 tonna szállítmányt – ami 10 000 teljesen megrakott teherautónak felel meg – mozgatott meg, és a járművek eközben több mint négymillió kilométert tettek meg.

A biatorbágyi központtal működő magyarországi hálózat az elmúlt négy évben jelentősen bővült. Ma már 14 helyi fuvarozócéggel dolgozik együtt, ami közel 30 százalékos növekedést jelent a 2018-as indulás óta, és az ország teljes területén biztosítja szolgáltatásait.

A hazai hálózat több mint 700 ügyfél szállítási igényeit kezeli, és az ország több vezető mezőgazdasági és építőipari vállalatának a logisztikai partnere. A szállítási volumen több mint 50 százaléka a kiskereskedelem és a feldolgozóipar területéről származik.

Luis Zubialde, a Palletways Group vezérigazgatója elmondta: „A magyar hálózat, amelynek teljesítménye az elmúlt négy évben felülmúlta a várakozásokat, gyorsan a Palletways Group szerves részévé vált. Az ország a 35. legnagyobb exportgazdaság a világon, és nagy hangsúlyt fektet a külkereskedelemre. A nemzetközi szolgáltatások hihetetlenül fontos és vonzó részét képezik a működésünknek, és az új hálózat elindítása számos lehetőséget nyitott meg. Míg Németország és Olaszország a földrajzi elhelyezkedésük miatt jelentős piacok Magyarország számára, az új hálózat lehetővé tette tagjainknak és azok ügyfeleinek, hogy az Egyesült Királyságban, a Benelux államokban és az Ibériai-félszigeteken működő hálózatainkban is hozzáférjenek a fogyasztók és vállalkozások nagyobb köréhez. Az új területekre való további terjeszkedés ambiciózus tervei megmaradtak. Elkötelezettek vagyunk az új piacokra való belépés mellett. Meg akarjuk nyitni a lehetőségeket tagjaink és ügyfeleik számára, hogy még több célállomásra szállíthassanak a világ minden tájára.”

„Négy évvel ezelőtt indult a Palletways szolgáltatása Magyarországon. Az eltelt évek során kihívásokban nem volt hiány. Pandémia, lezárások, az ukrajnai háború – hogy csak néhányat említsek. Ennek ellenére a hazai hálózat kiváló eredményeket hozott eddig, és bízunk benne, hogy az elkövetkező években a fejlődésünk továbbra is töretlen marad” – mondta Balatonyi Balázs, a Palletways magyarországi hálózatának értékesítési vezetője.

Az 1994-ben az Egyesült Királyságban alapított Palletways Group 2002-ben kezdte meg európai hálózatának fejlesztését, első lépésben Olaszországban. Ma már 24 országban működik, és jelenleg több mint 450 raktárral és több mint 20 depóval rendelkezik.

Tovább az eredeti cikkre: Palletways Group: magyarországi eredmények

Vélemény, hozzászólás?