WINKLER RÓBERT GUY RITCHIE-VAL FORGATATNÁ LE A FURY TYSON ÉLETÉRŐL SZÓLÓ FILMET

WINKLER RÓBERT GUY RITCHIE-VAL FORGATATNÁ LE A FURY TYSON ÉLETÉRŐL SZÓLÓ FILMET olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az ismert újságíró, televíziós és rádiós műsorvezető szerint Fury az összesített…

A teljes cikk itt olvasható:
WINKLER RÓBERT GUY RITCHIE-VAL FORGATATNÁ LE A FURY TYSON ÉLETÉRŐL SZÓLÓ FILMET

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az ismert újságíró, televíziós és rádiós műsorvezető szerint Fury az összesített boxtörténelem egyik legérdekesebb figurája, akinek az életéről egészen biztosan Guy Ritchie-nek kellene filmet forgatnia. A boxrajongó újságíró szerint Fury-nak egészen biztosan lesz néhány szórakoztató megmozdulása a ma esti mérkőzésen, és afelől sincs kétsége, hogy a végén jó barátként válnak majd el – de azt sem tartja kizártnak, hogy White-ot még a Kinahan-maffiába is beveszik külsősként.

Óriási csatának ígérkezik a ma esti Fury-Whyte meccs

A londoni fogadóirodák Tyson Fury győzelmére tesznek – de akad azért olyan szakértő is, aki szerint nem lefutott a hétvégi Fury – Dillian nehézsúlyú mérkőzés. Akárhogy is int búcsút a WBC világbajnoki címét birtokló Fury a szorítónak, az ARENA4+ oldalán, exkluzív Pay-Per-View előfizetési formában, élőben követhető mérkőzés az idei év egyik legizgalmasabb bokszcsemegéjének ígérkezik. Az összecsapás kommentátora Kassai-Tóth Csaba, szakértői Kovács „Kokó” István és Turger Dávid lesznek, a mérkőzést felvezető stúdióműsort pedig Gyenesei Leila vezeti majd.

A Wembley Stadionban telt ház előtt megrendezésre kerülő, 41 millió dollár összdíjazású nehézsúlyú címmérkőzés igazi örömünnep lesz a küzdősportok szerelmesei számára: a 33 éves, ír-angol felmenőkkel rendelkező Tyson Fury ugyanis beígért visszavonulása előtti utolsó mérkőzését vívja majd honfitársa, Dillian Whyte ellen. A 2015-ben Volodimir Klicskót legyőző „Gipsy King” azaz Cigánykirály becenevű Fury karrierje igazi sikertörténet: az Amerikában élő profi ökölvívó képességeit, kitartását és technikai felkészültségét ugyanis mi sem igazolja jobban, mint pályafutásának eredményei: 32 mérkőzésből 31 győzelem és 22 KO.

Forrás: Getty Images

Néhány érdekes adat Tyson Furyról:

  • Tízévesen abbahagyta iskolai tanulmányait, helyette építkezéseken, autókereskedésekben és hulladékgyűjtőkben dolgozott.
  • Viszonylag későn, 14 évesen ismerkedett meg az ökölvívással – de szinte azonnal kiderült a tehetsége. 
  • Vagyonát közel 120 millió fontra tartják.

Fury ellenfele a szorítóban az 1988-as születésű Dillian Whyte lesz, aki korábban kickboxolóként és ketrecharcosként is versenyzett. A The Ring magazin szerint a világ ötödik legjobb nehézsúlyú ökölvívójának eddigi kiütés-győzelem aránya 68%-os. Whyte statisztikája is tiszteletet parancsol: eddigi 30 mérkőzéséből 28-at nyert meg. 

Forrás: Getty Images

Néhány érdekes adat Dillian Whyte-ról:

  • Whyte tinédzserként elég balhés volt, lőtt és szúrt sebekkel háromszor is a kórházban kötött ki.
  • Balogh Sándorral és Farkas Gáborral is öklözött pályafutása során, mindkettőjüket TKO-val gyűrte le. 
  • 2012-ben (a Farkas elleni meccsét követően) lebukott egy doppingvizsgálaton, és egy időre eltiltották a versenyzéstől. 
  • Házas, de diszkrét a magánéletét illetően, nyilatkozataiban soha nem említi a felesége vagy gyerekei neveit.

Tovább az eredeti cikkre: WINKLER RÓBERT GUY RITCHIE-VAL FORGATATNÁ LE A FURY TYSON ÉLETÉRŐL SZÓLÓ FILMET

Vélemény, hozzászólás?