Óriási show-val készül Enrique Iglesias a budapesti koncertjére! 

Óriási show-val készül Enrique Iglesias a budapesti koncertjére!  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Már csak néhány nap és újra magyar közönség előtt lép színpadra…

A teljes cikk itt olvasható:
Óriási show-val készül Enrique Iglesias a budapesti koncertjére! 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Már csak néhány nap és újra magyar közönség előtt lép színpadra a latin zene királya, Enrique Iglesias! Június 12-én, vasárnap este az MVM Dome-ban egy igazán látványos, hihetetlen show-elemekkel tarkított, fergeteges koncerttel várja rajongóit. 

A Grammy-díjas spanyol énekes 2018 után lép fel újra Magyarországon, ahol azt a fantasztikus produkciót mutatja be, amellyel hat hónapon keresztül Amerika legelőkelőbb koncerthelyszínein, többek között New Yorkban, Miamiban és Los Angelesben is turnézott. 

Egy ekkora megakoncert megvalósulásához számtalan olyan dologra van szükség és kerül beépítésre, amik a közönség számára láthatatlanok, ám a legnagyobb élményt nyújtják. A produkció tíz 40 tonnás kamionnal, a felszerelésekkel megrakodva Lodzból érkezik Budapestre szombaton reggel. A kipakolást követően egy közel kétnapos építési munka következi több száz ember közös munkájával, amelynek egy látványos, kétórás show lesz az eredménye.

A csarnokban egy 24×15 méteres színpad kerül felépítésre kifutókkal és a végén két kisebb színpaddal, melyeket egy úgynevezett „catwalk” kifutó fog összekötni, ahol a rajongók testközelből is találkozhatnak az este sztárjával. A látványt közel 700 lámpa, pirotechnikai eszközök, lézer-show elemek, egy hatalmas 240m2-es LED-fal, a hangzást pedig 250 hangfal és a legmodernebb hangtechnikai eszközök teszik majd teljessé.

A világsztárnak nem voltak extra kérései a szervezők felé, az öltözőjébe csupán gyümölcsöket, teát, ásványvizet, aloe vera üdítőitalt, csirkés és halas ételeket rendelt zöldségekkel, a relaxáláshoz pedig egy jógamatracot kért.

Biztosak lehetünk abban, hogy egy minden szempontból különleges látványvilág fogad majd bennünket június 12-én az MVM Dome-ban Enrique Iglesias zenekara és tánckara kíséretében. Az énekes tavaly év végén jelentette meg a „FINAL”, vagyis az „Utolsó” című albumát. Lehet, hogy ez lesz az utolsó koncertje a sztárnak Magyarországon? 

Enrique Iglesias videóüzenetet küldött a magyaroknak:

 

Ezt a koncertet nem szabad kihagyni, jegyek még korlátozott számban kaphatók!

https://enrique-iglesias-koncert-2022.broadway.hu/2022-06-12-20-00

Tovább az eredeti cikkre: Óriási show-val készül Enrique Iglesias a budapesti koncertjére! 

Vélemény, hozzászólás?