Olimpia: Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából

Olimpia: Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok alkalmából Mostantól a párizsi…

A teljes cikk itt olvasható:
Olimpia: Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok alkalmából

Mostantól a párizsi olimpiai játékok szellemiségét megidéző, egyedi Visa bankkártyákat igényelhetnek az MBH Bank ügyfelei, és nagyszabású, a két vállalat által támogatott kvízjáték kezdődik, amelynek győztesei párizsi utazást és olimpiai belépőt nyerhetnek. A kezdeményezés célja, hogy a biztonságos fizetés élményén túl, a Visa és az MBH Bank lehetőséget biztosítson az ügyfeleknek, hogy közvetetten ők is részesei lehessenek az olimpiai élménynek. 

A Visa, az olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos fizetéstechnológiai partnere, és az MBH Bank, a Magyar Olimpiai Csapat Stratégiai Partnere a sikeres 2021-es tokiói együttműködést követően, idén újra különleges, a 2024-es olimpiai játékok dizájn elemeit megidéző bankkártyával tisztelegnek az olimpiai játékok és a sportolók előtt.

A két vállalat közös olimpiai kampányt indított, amelynek keretében az MBH Bank egyedi, a 2024-es párizsi olimpiai játékok dizájn elemeit idéző Visa bankkártyákat bocsát ki. A kampányidőszak alatt a limitált kiadású Visa bankkártyát igénylők, valamint a már meglévő vállalati és lakossági Visa bankkártyával rendelkező ügyfelek egy kvízjátékban1 is részt vehetnek, amelynek győztesei elutazhatnak Párizsba, és élőben szurkolhatnak az olimpián a Visa jóvoltából.

„A Visa hosszútávú együttműködése az olimpiai és paralimpiai játékokkal egyedülálló lehetőségeket kínál arra, hogy az MBH Bank Visa kártyabirtokosaihoz a kényelmes és biztonságos fizetés élményen túl, a világ egyik legrangosabb sporteseményének izgalmait is közelebb hozza. Ezek a Visa kártyák nemcsak az olimpiai játékoknak szentelt különleges dizájnjukkal tűnnek ki, hanem azt az üzenetet is hordozzák, hogy szurkolunk és támogatjuk a magyar sportolókat, olimpikonokat és paralimpikonokat” – mondta Sármay Bence, a Visa Magyarországért felelős vezetője.

A kampány időszaka alatt kétféle exkluzív kártya igényelhető, amelyek közül mind a vállalati, mind pedig a lakossági kártya magán hordozza az olimpia hangulatát megidéző jegyeket. A kártyaképet a 2024-es olimpia hivatalos arculati elemeinek felhasználásával alkották meg, a dizájn azokat az egyedi jellemvonásokat jeleníti meg, amelyek rendszerint Franciaországhoz és Párizshoz kötődnek: a divattól kezdve, az ételeken és építészeti elemeken át az életigenlő és romantikus francia életérzésig. A kártyák stílusában az art deco és kubista elemek dominálnak, árnyalatukat tekintve finomabb pasztellszíneket viselnek.  

„Mától számítva már csak 100 nap van hátra a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokig, amely idén is számos ország sportolóit és szurkolóit mozgatja meg. Partnerünkkel, a Visa-val együtt szerettünk volna lehetőséget adni ügyfeleinknek, hogy közvetetten ők is részesei lehessenek az olimpiai élménynek. Ezért ahogy azt 2021-ben is tettük, idén is elindítottuk kampányunkat, amelynek keretében olyan exkluzív bankkártyákat bocsátunk ki, amelyek kifejezik az olimpia szellemiségét. Szeretnénk, ha minél többen együtt szurkolnánk azoknak a hazai sikeres sportolóknak, akik bizonyára most is teljes odaadással készülnek a megmérettetésre!” – mondta el Ginzer Ildikó, az MBH Bank standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

A limitált kártyákat már április elejétől igényelhetik az ügyfelek újonnan nyitott bankszámlához, de meglévő kártyájuk cseréjét is kérhetik az MBH Bank ügyfelek, ezt személyesen megtehetik az országszerte megtalálható MBH bankfiókokban, valamint videobankon keresztül is.

A kvízjátékban résztvevők párizsi utazást és olimpiai belépőt nyerhetnek a Visa támogatásával

A limitált bankkártyák kibocsátásával párhuzamosan kezdetét vette az MBH Bank és a Visa által támogatott kvízjáték is. Azok az ügyfelek, akik a 2024. április 3-tól visszavonásig, de legkésőbb május 31-ig tartó promóciós időszak alatt legalább 100 000 Ft összértékű Visa bankkártyás vásárlási tranzakciót hajtanak végre, illetve ezt követően helyes választ adnak az mbhbank.hu/visapromotion oldalon egy kvízkérdésre, értékes párizsi utazást nyerhetnek.

A játékban résztvevők közül 10 szerencsés két főre szóló utazási csomagot kap, amely tartalmaz Párizsba szóló repülőjegyeket, valamint olimpiai és paralimpiai belépőket, szállást, étkezést és egyéb kényelmi szolgáltatásokat, az olimpiai eseményekhez való közlekedéshez metrókártyát és Visa prepaid kártyát is. Az MBH Bank a kívzjáték nyerteseit június elején hirdeti ki.

Tovább az eredeti cikkre: Olimpia: Az MBH Bank különleges bankkártyákat bocsátott ki a Visa jóvoltából

Vélemény, hozzászólás?