Okos ajándékot hozzon idén a nyuszi!

Okos ajándékot hozzon idén a nyuszi! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Már úton a húsvéti nyuszi, hogy megörvendeztesse a gyerkőcöket pár „kipottyantott”…

A teljes cikk itt olvasható:
Okos ajándékot hozzon idén a nyuszi!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Már úton a húsvéti nyuszi, hogy megörvendeztesse a gyerkőcöket pár „kipottyantott” csokitojással. De mekkora lesz idén a meglepetés, ha a „tojásfészekben” idén csoda kütyüket találnak a gyerekek! A Cellect válogatásában bármelyik okoseszközt választhatja a csemete, ezekért garantáltan elcserélné az idei csokitojás gyűjteményét is!

Termék: Xplora X5 Play okosóra gyerekeknek

Miért: A gyerek első biztonságos mobiltelefonja

Részletek: Ha felejthetetlen húsvéti ajándékot szeretnénk adni gyermekünknek, adjuk meg a szabadság és a biztonság érzését! Ha még túl korainak gondoljuk, hogy mobiltelefont adjunk a kezében, ideális lehet az Xplora X5 Play GPS-es okosórája, ami biztonságos módja a gyermekek digitális világba való belépésének. Szülőként beállíthatunk biztonsági zónákat is, melyet ha elhagyna gyermekünk, azonnal értesítést kapunk a telefonunkra.

 

A X5 Play óra lépésszámláló funkciója és GoPlay programja arra ösztönzi a gyerekeket és a családokat, hogy aktívan élvezzék a szabadban töltött időt: a gyerekek minden lépéssel érméket gyűjthetnek, melyeket értékes ajándékokra válthatnak be, és jótékonysági kampányokban vehetnek részt. 5-12 éves korosztálynak tervezve.

Elérhetőség: Vodafone.hu

Termék: Samsung Galaxy Fit2 okoskarkötő, Piros

Miért: Piros tojás helyett piros okoskarkötő

Részletek: A sportos gyerkőcök tökéletes húsvéti meglepije lehet a Galaxy Fit2, ami egész napos mozgásra lett tervezve. Indulhat az ugribugri a húsvéti nyuszival! A Galaxy Fit2 érzékeli a sport aktivitást. Automatikusan felismer öt különböző edzés gyakorlatot, méri az időt, a pulzust, az elégetett kalóriát, és még sok mást. Ennek tetejében még a rendszeres és kellő ideig tartó kézmosásra is figyelmeztet az óra, ami valljuk be, nem hátrány ezekben az időkben.

Ár: 15 990 Ft

Elérhetőség: Bestmark.hu 

Termék: Samsung Galaxy Buds 2 wireless fülhallgató, fehér

Miért: Merülj el a saját világodban!

Részletek: Szuper meglepetés a tiniknek húsvétra egy Galaxy Buds 2 fülhallgató. A hangélmények új világát tárja fel: kiegyensúlyozott hangzás, páratlanul kényelmes illeszkedés, zajszűrés, és egyszerű csatlakoztathatóság jellemzi. Az egyszerűbb vezérlés és a jobb visszacsatolás nem zökkenti ki gyermekünket az edzés, a játék vagy a ritmusok világából. Nem mellesleg a furán kacarászó videójáték gamerek hangját sem kell többé szülőként hallgatni…

Ár: 54 499 Ft

Elérhetőség: Mediamarkt.hu

Termék: JBL GO3 hordozható Bluetooth hangszóró, vízálló, fekete

Miért: Indulhat a húsvéti buli!

Részletek: A nagyobbak már nem a húsvéti csoki tojásnak örülnek; jobban feldobja őket egy praktikus és okos kütyü. Pontosan ilyen a JBL GO3 hordozható Bluetooth hangszóró, mely a JBL Pro Sound segítségével, IP67-es besorolással fokozottan víz- és porálló, így akár esőben is helytáll, vagy egy medencés buliban sem kell aggódni, hogy ráfröccsen a víz. Az integrált hurokkal pedig bárhová magával viheti a tini tulaja. Imádni fogják a srácok, hogy ők lesznek a tavaszi bulik királyai a menő JBL GO3 Hordozható Bluetooth hangszórójukkal.

Ár: 14 990 Ft

Elérhetőség: Yettel.hu 

Termék: JBL T225 TWS wireless fülhallgató, Fekete

Miért: Ez a húsvét más, mint a többi, ha a nyuszi JBL-t hoz…

Részletek: Nagy lesz az öröm a húsvéti tojásvadászat közepette, ha a gyerekünk csokinyuszi helyett egy JBL T225TWS wireless fülhallgatóra bukkan. A Dual Connect lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen élvezze gyerekünk a zenét, vagy felhívja barátnőjét akár úgy, hogy csak az egyik fülhallgatót használja. A stílusos design mellett értékelni fogja a minőségi hangzást és a praktikumot is, hogy azonnal csatlakozik a telefonjához, amint kiveszi a tokból. Kedvenc előadói hihetetlenül jól fognak szólnak a JBL Pure Bass segítségével, hosszú-hosszú óráig, köszönhetően az akár 25 órás akkumulátor-üzemidőnek. 

Ár: 35 990Ft

Elérhetőség: Yettel.hu 

Termék: Samsung Galaxy SmartTag, Fekete

Miért: Többé nem veszhet el a húsvéti tojás 

Részletek: Ha a húsvéti nyuszi engedné, és rátehetnénk egy Samsung Galaxy SmartTag-et, akkor pontosan tudnánk, hogy merre jár. A Bluetooth-szal működtetett SmartTag könnyen rögzíthető kulcshoz, táskához, sőt, akár a család kedvenc háziállatához is. Ez tehát egy csúcstechnológiás nyomkövető, amelynek helyzetét tulaja okostelefonján keresztül meghatározhatja. Ha az elveszett tárgy a közelben van, akkor a csengetés opció kiválasztásával a csengőhang nyomába eredve, könnyen rábukkanhatunk az elveszett „kincsre”. Egy szétszórt tininek nemcsak menő, de igazán hasznos ajándék. 

Ár: 14 990Ft

Elérhetőség: Telekom.hu

Termék: Cellect GoGreen Fecskemintás mobiltok

Miért: Környezettudatos húsvéti ajándék 

Részletek: Fontos a gyerekeket a környezettudatos döntésekre nevelni! Ez a fecskés tok tökéletesen alkalmas erre és remek húsvéti meglepetés is, hiszen tavasszal érkeznek vissza ezek a kedves madarak! A 100%-ban lebomló, növényi alapú mobiltelefon tokot az egyik legveszélyeztetettebb madárfajunk, a füstifecske díszíti. A 6-24 hónap alatt lebomló és komposztálható tok teljesen műanyagmentes, kémiai színezéket sem tartalmaz és még a csomagolása is újrahasznosított! A környezetbarát tok mindenben felveszi a versenyt a műanyag, környezetet terhelő társaival szemben: csúszásmentes, rugalmas, könnyű és vékony.

Ár: 4 990 Ft

Elérhetőség: Yettel.hu 

Termék: Samsung PowerA MOGA XP5-X Plus Kontroller

Miért: Nagyszerű játékélmény és szuper irányíthatóság

Részletek: A PowerA MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontroller révén a mai és a következő generációs játékokat is játszhatják a gyerekek androidos mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen. Ezért is lenne nagy boldogság, ha ezt kapnák a húsvéti nyuszitól. Az Xbox-játékokkal közvetlenül a felhőből, Xbox stílusú kontrollerrel mehet a móka. A csomag tartalmaz egy levehető telefontartót, egy beépített akkumulátort és egy vezetéket a töltéshez vagy a vezetéken keresztüli játékhoz, ráadásul a gombkiosztás is szabadon beállítható. 

Ár: 17 990 Ft

Elérhetőség: Emag.hu

Tovább az eredeti cikkre: Okos ajándékot hozzon idén a nyuszi!

Vélemény, hozzászólás?