Nyíregyházán készülnek vakációzni a határon túli szatmárnémetiek

Nyíregyházán készülnek vakációzni a határon túli szatmárnémetiek olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Nyíregyháza turisztikai kínálata is megjelent a hétvégi Szatmárnémeti Városnapokon. A határon…

A teljes cikk itt olvasható:
Nyíregyházán készülnek vakációzni a határon túli szatmárnémetiek

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Nyíregyháza turisztikai kínálata is megjelent a hétvégi Szatmárnémeti Városnapokon. A határon túli testvérváros lakói nagy érdeklődéssel keresték fel a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. standját, ahol a látnivalók mellett a szálláslehetőségekre is sokan kíváncsiak voltak.

“A Szatmárnémetiben élők többsége már járt Nyíregyházán, így a kollégákkal közösen idézhették fel a kedves emlékeket, élményeket” – számolt be a rendezvényről Furkóné Szabó Marianna, ügyvezető, aki hozzátette, a kitelepülés elsődleges célja az volt, hogy megmutassák városunk új turisztikai attrakcióit. Többek között a Kulturális Negyedben található Kállay Gyűjteményt, a Szindbád Színháztörténeti Rendezvényteret, valamint a Kossuth téri toronykilátót is népszerűsítették.

A Nyíregyházi Állatpark és az Aquarius Élményfürdő már mindenkinek ismerősen csengett, de az újdonság erejével hatott például az állatparkban átadott India-Ház vagy a fürdő előtt működő zenélő szökőkút híre. Nagy népszerűségnek örvendett továbbá a Sóstói Múzeumfalu “élő porták” programja, ahol a látogatók mindennap változatos népi kézműves foglalkozásokon vehetnek részt vagy megkóstolhatják a kemencében frissen sült ételeket.

A standot felkeresők közül többen már céltudatosan tervezték látogatásukat Nyíregyházára, így nem az volt a kérdés, utazzanak-e, hanem hogy melyik szállást ajánljuk” – fogalmazott Furkóné Szabó Marianna.

Tovább az eredeti cikkre: Nyíregyházán készülnek vakációzni a határon túli szatmárnémetiek

Vélemény, hozzászólás?