Nyáron érkezik hozzánk a Disney+

Nyáron érkezik hozzánk a Disney+ olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy idén nyártól újabb 42 országban…

A teljes cikk itt olvasható:
Nyáron érkezik hozzánk a Disney+

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy idén nyártól újabb 42 országban teszik elérhetővé a Disney+ streaming szolgáltatást, az újabb bővítési körbe pedig Magyarország is bekerült.

Az új piacok között, ahol megjelenik a Disney+ számos európai ország található – a régiónkból például lényegében az összes állam -, illetve több afrikai és közel-keleti országban is nyártól lesz elérhető a szolgáltatás.

A Disney+ a világ legkedveltebb alkotásainak otthona, ugyanis kínálatában megtalálhatóak az exkluzív, eredeti tartalmak, sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic epizódok, filmek. A gazdag választékban a Star – általános szórakoztatás – is szerepel.

A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatás igénybevevői reklámmentes környezetben élvezhetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja.

A Nyáron érkezik hozzánk a Disney+ bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Nyáron érkezik hozzánk a Disney+

Vélemény, hozzászólás?