NEVESS SZABADON! – EZT ÍGÉRI KARÁCSONYRA A VAGHEGGI

NEVESS SZABADON! – EZT ÍGÉRI KARÁCSONYRA A VAGHEGGI olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

LIMITÁLT KIADÁSÚ FIRENZEI ARANY TERMÉKCSALÁDJA Új, limitált kiadású termékkel lép színre…

A teljes cikk itt olvasható:
NEVESS SZABADON! – EZT ÍGÉRI KARÁCSONYRA A VAGHEGGI

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • LIMITÁLT KIADÁSÚ FIRENZEI ARANY TERMÉKCSALÁDJA
  • Új, limitált kiadású termékkel lép színre a Vagheggi a mimikai ráncok ellen

Idén karácsonyra új, limitált kiadású termékkel, a FIRENZEI ARANNYAL lepi meg felhasználóit a Vagheggi. A termékcsalád olyan új hatóanyag használatára épül, mely sikeresen csökkenti az érzelmeket kifejező arckifejezések során létrejövő mimikai ráncokat.  Háromszoros ránctalanító hatás az Acetyl Hexapeptide 1 innovatív «Botox like» hexapeptiddel, ami nagy ugrást jelent a mimikai ráncok kezelésében, igazolt hatékonysággal.

Botox hatás injekció nélkül

Az orvos esztétikai kezelésekből is ismert botulinum toxin lehetővé teszi a mimikai ráncok kisimítását, ellazítja (bénítja az izmokat) műtéti beavatkozás nélkül. A botox hatásmechanizmusa abban áll, hogy gátolja a szervezet által termelt kémiai anyag, az acetilkolin felszabadulását, amely idegimpulzusokat továbbít az izmokhoz, szabályozza azok összehúzódását és ezáltal mozgását. A firenzei arany termékek hatóanyagainak technológiai háttere egy második generációs peptid, az Acetyl Hexapeptide-1:« BOTOX LIKE», ami kisimítja és feszesíti a ráncokat. A biomimetikus peptidek képesek szimulálni a természetben előforduló fehérjék, a botulinum toxin hatását a mimikai ráncokon, megakadályozza az acetilkolin felszabadulását, ami az izmok összehúzódásához vezet, így csökkentve a mimikából kialakuló ráncokat. A hatóanyag ellazítja az izomrostokat, kisimítja a ráncokat a szemöldökök között és a szem környékén, stimulálja a kollagén termelődését, erősíti a bőrt.

Bőrfeszesítés és anti aging az adenozin segítségével

A FIRENZEI ARANY egyik további összetevője az adenozin nevű nukleozid, melynek alapvető fontossága van a DNS és RNS felépítésében, feltölti a bőrt és lifting hatást fejt ki. A bőrre gyakorolt hatása hasonló a lézerhez, és a plasztikai sebészek által használt töltőanyag hatáshoz. Stimulálja a fibroblasztokat, növeli a kollagén-és elasztin termelődést. (Az adenozin-trifoszfát (ATP) a molekulák olyan típusa, amely biztosítja bőrsejtek számára az energiát megfelelő működésükhöz. Ezzel segíti a kollagén és elasztin rostok szintjének növekedését is a bőrben.) A termékcsalád emellett tartalmaz még karité vajat, kókuszolajat, hialuronsavat, E-vitamint, béta-glükánt és eritritolt. 

A FIRENZEI ARANY termékcsalád termékei

FIRENZEI ARANY – ránctalanító krém 50 ml tégely

Ránctalanító krém hexapeptiddel “botox-like” és adenozin összetevőkkel. Nagy hatékonyságú ránctalanító hatás a mimikai ráncok ellen is. Simogató textúra, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illat.

FIRENZEI ARANY – szemkörnyéki ránctalanító krém 15 ml pumpás flakon

Szérum hexapeptiddel, hatékonyan csökkenti a mimikai ráncokat, csökkenti a szem környékén kialakult ráncokat. Hialuronsavval és béta-glükánnal gazdagított formula. Simogató textúra, virágos, fás, gyümölcsös, púderes illat.

FIRENZEI ARANY – Intenzív szempillaspirál 9 ml

Szabályozható volumennövelő hatás, növényi viasszal és növényi kollagénnel. Krémes textúra, építi a szempillákat, volumennövelő hatása van, intenzíven kiemeli a szemeket. A szempillaspirál feje ideális a göndörítéshez és a kiemeléshez, hosszan tartó hatása van.

A termékek az alábbi linkeken érhetőek el webáruházunkban: https://vagheggi.hu/category/show/christmas-92

www.vagheggi.hu

Facebook.com/VagheggiHungary

Istagram.com/vagheggihungary/

Tovább az eredeti cikkre: NEVESS SZABADON! – EZT ÍGÉRI KARÁCSONYRA A VAGHEGGI

Vélemény, hozzászólás?