Kategóriák
Friss hírek

Néhány MOL töltőállomáson is elérhetőek a Rossmann termékei

Néhány MOL töltőállomáson is elérhetőek a Rossmann termékei olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Nyolc budapesti és Budapest környéki MOL töltőállomáson várják brandingelt Rossmann megállítópolcokkal…

A teljes cikk itt olvasható:
Néhány MOL töltőállomáson is elérhetőek a Rossmann termékei

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Nyolc budapesti és Budapest környéki MOL töltőállomáson várják brandingelt Rossmann megállítópolcokkal a vásárlókat. A kínálatot kifejezetten az utazó közönség igényeihez igazították, így a vásárlók a tankolással egybekötve néhány alapvető szépségápolási terméket és tisztálkodószert is beszereznénk.
A MOL töltőállomásokon elhelyezett brandingelt megállítópolcokon számos népszerű, saját márkás Rossmann terméket megtalálhatnak a vásárlók. Többek között fogkrém, fogkefe, tusfürdő, sampon, sminklemosó, arckrém és arcmaszk is a polcokra kerül, de elérhető lesz popsitörlő vagy éppen harisnya is.
A Rossmann megállítópolcok az alábbi MOL töltőállomásokon várják a vásárlókat: Budapest (XVI.), Arany J. u. 106.; Budapest (XI.) Budaörsi út 126.; Budapest (XIV.), Csömöri út 27/A; Budapest (XI.), Prielle Kornélia u.; M0-ás autópálya Törökbálint, Annahegyi pihenőhelye; Vecsés, Fő út 6011/2 hrsz, M7-es autópálya Velence melletti mindkét oldali pihenőhelye.

Tovább az eredeti cikkre: Néhány MOL töltőállomáson is elérhetőek a Rossmann termékei

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?