Négy díjat nyert a BMW

Négy díjat nyert a BMW olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és kiélezett küzdelmet hozott az Év…

A teljes cikk itt olvasható:
Négy díjat nyert a BMW

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Sok izgalmas autót, rengeteg tesztet és kiélezett küzdelmet hozott az Év Magyar Autója díjak harmadik felvonása – az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu által szervezett versenyre 26 márka 58 autót jelölt.

Az Év Magyar Autója 2022 szakmai zsűrijének döntése alapján a BMW M4 Competition Coupé modell nyerte a Magyar Év Autója 2022 díjat a sportautók kategóriában, a BMW iX modell nyerte az Év Zöldautója 2022 díjat az elektromos prémium autók kategóriában és a MINI Cooper SE modell nyerte az Év Zöldautója 2022 díjat a városi villanyautók kategóriában.

A bajor prémiumgyártó középkategóriás nagyteljesítményű sportautója, a BMW M4 Competition Coupé M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, soros hathengeres benzinmotorja 375 kW / 510 lóerő maximális teljesítményre képes, amelyet egy Drivelogic-kal dolgozó, nyolcfokozatú BMW M Steptronic automataváltó továbbít a hátsó tengely felé. A modell új szintre emeli a versenypályára optimalizált menetteljesítmény és a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság párosát.

A kivételes népszerűségnek örvendő Sports Activity Vehicle (SAV) járműkoncepciót újraértelmező BMW iX a bajor prémiumgyártó úttörő modellgenerációjának első, iránymutató hírnöke, amely új alapokra helyezi a fenntarthatóság, a vezetési élmény és a prémium minőség fogalmát. A BMW technológiai zászlóshajója a vállalatcsoport új, moduláris, széles tartományban alkalmazható eszköztárára épül, előrevetítve a vállalatcsoport jövőbeni modelljeinek műszaki alapját. A BMW iX xDrive50 hajtáslánc-technológiája 385 kW / 523 lóerő maximális teljesítmény leadására képes, amellyel a modell 4,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra. A BMW iX xDrive40 maximális teljesítménye 240 kW / 326 lóerő, amely így 6,1 másodperc alatt tudja le a nulla-százas sprintet. Az idén januárban debütált csúcsmodell, a BMW iX M60 455 kW / 619 lóerő maximális teljesítményének és M-specifikus futómű-hangolásának köszönhetően letaglózó menetteljesítménnyel fűszerezi meg a tisztán elektromos meghajtás adta vezetési élményt.

A MINI Cooper SE a brit prémiumgyártó első modellje, amely a márka által fémjelzett értékeket nagyvárosokba tervezett tisztán elektromos meghajtással egyesíti, egy forradalmian innovatív, ízig-vérig MINI modellként. A modell koncepciójának a háromajtós MINI szolgált alapjául: a MINI Cooper SE karosszériaarányai, jellegzetes stílusjegyei, tágas helykínálata és utastéri hangulata egytől egyig a belsőégésű erőforrással szerelt modellek örökségei.

Az Év Magyar Autója grémiuma minden évben kiválasztja azt a PR-szakembert, aki egész éves szakmai tevékenységével kimagaslik a mezőnyből, illetve a versenyben nevező importőr, márka képviseletében a leginkább segíti a zsűri munkáját. A zsűri idén egyhangúan Salgó Andrásnak, a BMW Group Magyarország vállalati kommunikációs menedzserének ítélte oda az Év Autós PR-szakembere 2022 díjat.

Az Év Magyar Autója díjakat május 27-én vehetik át a nyertesek az AMTS kiállításon.

A Négy díjat nyert a BMW bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Négy díjat nyert a BMW

Vélemény, hozzászólás?