Ma este kiderül ki, ki vár a Győrre a FINAL4-ban

Ma este kiderül ki, ki vár a Győrre a FINAL4-ban olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Sport TV stúdiójában rendezik meg az EHF FINAL4 WOMEN sorsolását.…

A teljes cikk itt olvasható:
Ma este kiderül ki, ki vár a Győrre a FINAL4-ban

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Sport TV stúdiójában rendezik meg az EHF FINAL4 WOMEN sorsolását. Május 10-én 18 órától kiderül a két elődöntő párosítása, hogy aztán június 4-én és 5-én új helyszínen, a budapesti MVM Dome-ban egymásnak feszüljenek a felek.

Európa négy legjobb női kézilabda klubcsapata 2022. június 4-5-én az MVM Dome-ban vív meg egymással a Bajnokok Ligája négyes döntőjében, a tervek szerint három év után ismét telt ház előtt. A több mint 20 ezer néző befogadására alkalmas létesítményben a hazai pályán játszó Győri Audi ETO KC, a dán Team Esbjerg, a francia Metz Handball és a norvég Vipers Kristiansand szurkolói buzdíthatják kedvenceiket.

Közel egy hónappal az esemény előtt világszerte a Sport TV stúdiójára figyelnek a kézilabdabarátok, hiszen a Magyar, illetve az Európai Kézilabda-szövetség úgy döntött, ezúttal is a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának díszletei között rendezi meg a sorsolást. Az eseményen tiszteletét teszi Michael Wiederer, az EHF elnöke. Mellette a sportág aktuális világsztárjait is köszönthetjük majd, hiszen a Metzet Hatadou Sako, a Kristiansandot Nerea Pena, az Esbjerget Henny Reistad, míg a Győrt Fodor Csenge képviseli a rendezvényen. A koronavírusjárvány miatt legutóbb 2019-ben volt lehetőség arra, hogy vendégek személyesen is jelen legyenek a sorsoláson; a mostani teljes pompa külön öröm a szervezők és a televízió számára is.

A magyar tévénézők a Sport1-en 17:45-től élőben követhetik a sorsolást. A Sport TV közvetítésének jelét több mint 10 európai televízió veszi át, de a Közel-Keleten és Észak-Afrikában is látható lesz az esemény, ahogyan a Bajnokok Ligája hivatalos internetes platformján is. A sorsolás házigazdája Szalay Edit és Petur András lesz. Az élő televíziós adásban Bartha Zoltán kommentátor munkáját két szinkrontolmács segíti majd.

Az EHF FINAL4 WOMEN sorsolása: május 10., kedd 17:45, Sport1 (élő)EHF FINAL4 WOMEN: június 4-5-én a Sport1-en

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A Ma este kiderül ki, ki vár a Győrre a FINAL4-ban bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ma este kiderül ki, ki vár a Győrre a FINAL4-ban

Vélemény, hozzászólás?