Kategóriák
Friss hírek

MTÜ: Jól pörög a WOW Hungary kampány

MTÜ: Jól pörög a WOW Hungary kampány olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Pozitív a fogadtatása a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) nemzetközi Budapest-kampánnyal párhuzamosan…

A teljes cikk itt olvasható:
MTÜ: Jól pörög a WOW Hungary kampány

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Pozitív a fogadtatása a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) nemzetközi Budapest-kampánnyal párhuzamosan elindított, Magyarországot a közeli országokban népszerűsítő kampányának – mondta  Könnyid László, az MTÜ vezérigazgató-helyettese.

A július végéig tartó, WOW Hungary nevű kampány során először Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Szerbiában és Romániában kezdi el a kommunikációt a MTÜ. Elsősorban a közösségi médián, de televíziókon és óriásplakátokon keresztül is üzen az ügynökség a közeli országokból utazni vágyóknak.

Mint mondta, a kampány során nemcsak saját nyelvükön szólítják meg az utazást tervezőket, de minden célországban más és más kisfilmeket mutatnak be, a különböző célcsoportoknak különböző üzeneteket fogalmaznak meg. Korosztálytól függetlenül a gyógyvizek markánsan megjelennek a reklámokban – mondta, megjegyezve, hogy az idősebbeknek szánt tartalmakban a gasztronómiát és a tájak szépségét, míg a fiatalok esetén a kalandos élménykeresést, a hűsítő vizeket emelték ki.  (MTI)

Tovább az eredeti cikkre: MTÜ: Jól pörög a WOW Hungary kampány

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?