Mostantól a babákra és a kismamákra is gondol a Naturaqua Babavízzel

Mostantól a babákra és a kismamákra is gondol a Naturaqua Babavízzel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

bővíti kínálatát a Coca-Cola Magyarország Új termékkel bővíti széles italportfólióját a…

A teljes cikk itt olvasható:
Mostantól a babákra és a kismamákra is gondol a Naturaqua Babavízzel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • bővíti kínálatát a Coca-Cola Magyarország

Új termékkel bővíti széles italportfólióját a Coca-Cola Magyarország. Már elérhető a hazai boltokban az új Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak, amely kézenfekvő megoldást nyújt a csecsemőtápszer készítéséhez és a babák táplálásához, hiszen forralás nélkül adható egészen kicsi kortól.

A Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak 14 ezer éven át szűrődött és 685 méter mélységből érkezik a zalaszentgróti kútból a felszínre. Az itt kinyert víz ásványianyag-összetétele kiegyensúlyozott, kellemes íze garantált. Szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül a vízadórétegből a lezárt palackokba. Ennek köszönhetően optimális mennyiségű ásványianyag-tartalma állandó, így minden palack természetes úton biztosítja a szervezet számára fontos elemeket. Egy liter Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak elfogyasztásával összesen 627 mg oldott ásványianyag vihető be a szervezetbe.

„Az anyatej az első 6 hónapban tökéletesen kielégíti a gyermek tápanyag- és folyadékszükségleteit, azonban vannak olyan élethelyzetek, amikor a szoptatás sajnos nem lehetséges, a donortej pedig nem elérhető, emiatt rövidebb vagy hosszabb ideig tápszeres táplálás szükséges. Ez gyakran előfordul például a koraszülöttek esetében is. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a csecsemő táplálására a csapvíz nem alkalmas, így a boltokban kapható babavizek kényelmes megoldást nyújthatnak a kismamáknak.” – mondta el Földvári Nagy Zsuzsanna, a Koraszülöttekért Országos Egyesületének elnöke.

A megfelelő vízfogyasztás elengedhetetlen szellemi és fizikai teljesítőképességünk normális működéséhez, egészségünk megőrzéséhez. A modern, felgyorsult életvitel miatt napjaink egyik elterjedt problémája a kevés víz fogyasztása. A várandós kismamák esetében viszont a megfelelő hidratációra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen a megszokott mennyiségnél több vizet ajánlott fogyasztaniuk, ami a szoptatás időszakára is érvényes. A kisgyerekek vízfogyasztásának is szokássá kell válnia, hogy később rutinszerű lehessen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Fontos tehát, hogy a vízfogyasztás alapvetővé váljon minél korábban, így automatikusan pótoljuk a szükséges mennyiséget nap mint nap.

„A Naturaqua Kicsiknek és Nagyoknak babavíz bevezetésével az édesanyák életét szeretnénk megkönnyíteni, alternatívát nyújtva azoknak, akiknél nem tud megvalósulni az anyatejes táplálás, vagy csak nem teljes értékű opcióként. A termék előnye a tápszerrel táplált babák, illetve a hozzátáplálás idején mutatkozik meg, ugyanis a felbontást követő 24 órában, előzetes forralás nélkül adható a gyermekeknek, már egészen kicsi kortól, és a tápszer elkészítéséhez is használható. Később a hozzátáplálás idején a csecsemő ételeihez, valamint megnövekedett vízigényének kielégítésére önmagában, vagy akár egyéb italok hígítására is alkalmas. Praktikus, 1 literes kiszerelése pedig éppen ideális ahhoz, hogy egy napra elegendő tápszert készítsenek vele és mindig kéznél legyen, akár útközben is” – mondta el az új termék bevezetésével kapcsolatban Tóth Mónika, a Naturaqua magyarországi márkamenedzsere.

Az új termék már megtalálható a nagyobb szupermarketek polcain. További információ: https://www.coca-cola.hu/markaink/naturaqua 

Tovább az eredeti cikkre: Mostantól a babákra és a kismamákra is gondol a Naturaqua Babavízzel

Vélemény, hozzászólás?