Mindent megtudhatunk Lewis Hamiltonról

Mindent megtudhatunk Lewis Hamiltonról olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A világ egyik legsikeresebb Forma 1-es pilotája, Lewis Hamilton életrajzi filmjével…

A teljes cikk itt olvasható:
Mindent megtudhatunk Lewis Hamiltonról

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A világ egyik legsikeresebb Forma 1-es pilotája, Lewis Hamilton életrajzi filmjével hangolódhatunk a 2022-es Formula 1 Magyar Nagydíjra, melyet július 29 – 31. között rendeznek meg a Hungaroringen.

A hétszeres világbajnok életéről szóló dokumentumfilm július 30-án 21 órakor és 31-én 18 órakor látható a Spektrumon, de a Magyar Telekom ügyfeleinek addig sem kell várni, hiszen a képernyős vetítést megelőzően, már július 1-től (augusztus 30-ig) bárhol és bármikor megnézhetik azt a Telekom FilmKlubban, legyenek akár utazás közben, a strandon vagy a hűvös szobában.

Lewis Hamilton, a Mercedes 37 éves pilótája a történelem jelenleg egyetlen színes bőrű F1 versenyzője, akit II. Erzsébet brit királynő lovaggá ütött, és aki 2020-ban a Time „A világ 100 legbefolyásosabb emberei” ranglistájának szereplője lett. Az életrajzi filmben megismerjük Hamilton útját a gokart pályától a dobogók legfelső fokáig, amely mindvégig az álmokról, a bátorságról és az elszántságról szól. Hamilton erősen megosztja az autósport szerelmeseit is: habár eddigi pályája során számtalan futamot nyert, átvitt értelemben és gyakorlatilag is ural egy korszakot, amelyben a személyiségén keresztül a sportszerűség, és a vitatható versenystílus egyaránt jellemző.

Hamilton – aki jelenleg 6. helyen áll a pontversenyben – Hungaroringes szereplése abszolút kiemelkedő, hiszen eddig 8 alkalommal aratott futamgyőzelmet a 4381 méter hosszú versenypályán, így talán nem annyira meglepő, hogy ő maga is az egyik legjobbként emlegeti a mogyoródi versenyeket. A 2020-ban futott 1:13,447-es körével az abszolút pályacsúcs is az övé.

A Formula 1 a világ legnépszerűbb gyorsasági autós sorozata, melyet hétről hétre milliók követnek nyomon az egész világon. Idén 37. alkalommal rendezik meg a magyarországi versenyt, így a Hungaroring a második azon versenyhelyszínek sorában, ahol megszakítás nélkül, minden évben rendeztek eddig világbajnoki futamot.

És ha valaki Mogyoródnál tovább szeretne utazni, arra is van lehetőség a Spektrum segítségével, hiszen az itthon Doc Martinként népszerűvé vált színész, Martin Clunes júliusban elkalauzolja a nézőket Amerika, Ausztrália és A Csendes-óceán szigeteire is (július 20. 18 óra).

A Mindent megtudhatunk Lewis Hamiltonról bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Mindent megtudhatunk Lewis Hamiltonról

Vélemény, hozzászólás?