A minden akadályt leggyőző szerelemről szól a MattSet új dala

A minden akadályt leggyőző szerelemről szól a MattSet új dala olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

MattSet: Most vagy soha A szerelem erejéről, két ember egymásba kapaszkodásáról…

A teljes cikk itt olvasható:
A minden akadályt leggyőző szerelemről szól a MattSet új dala

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • MattSet: Most vagy soha

A szerelem erejéről, két ember egymásba kapaszkodásáról szól a Szakadáti Mátyás vezette MattSet zenekar legújabb dala, a Most vagy soha. A csapat a modern popzenét a klasszikus rockkal ötvözi, dalaik főként az emberi élet meghatározó kapcsolatairól és kapcsolódásairól szólnak. 

„Kéz a kézben összetartunk, vihar tombol, de mi megmaradunk.” A MattSet legújabb dala a Most vagy soha azt üzeni, higgyünk kapcsolataink és a szeretet erejében.  „Ez a dal két ember egymásba kapaszkodásáról szól. Azt mondja el, hogyha ösztönösen, elemi erővel szeretik egymást és ebbe a szeretetbe kapaszkodnak, akkor képesek leküzdeni minden akadályt az életben. Feleségemmel idén leszünk 10 éve házasok, a mi kapcsolatunk ihlette ezt a szöveget. Különleges és semmihez sem fogható szeretet van köztünk, ami átsegített rengeteg megpróbáltatáson, csalódáson, barátok elvesztésén…” – meséli Szakadáti Mátyás a zenekar frontembere, a dal szövegírója. Bár a zenekar korábban főként külsős szövegíróval dolgozott, az új dal, ami A Dal című műsorba is bejutott – Mátyás szerzeménye. A szöveg és a zene lényegében egyszerre született meg. 

A 2016-ban alakult MattSet tagjai a zenei szakma ismert és elismert zenészei, tehetséges fiataljai. Minden zenekari tag életében meghatározó állomás a Kőbányai Zenei Stúdió, mely szinte második otthona lett a zenekarnak. Amellett, hogy mindenki az iskola végzett hallgatója, jelenleg hárman is a tanári kart erősítik. A zenekar dalszerző-énekese Szakadáti Mátyás, aki dobosként évekig volt tagja a P. Mobilnak, majd Hobo és Póka Egon zenekarának, de többek között Oláh Ibolyával is játszott. A MattSet számainak mindegyike összetett zenei világot mutat, bennük a dallam mellett a szövegnek is kiemelt jelentősége van. A zenekar első nagylemeze 2018 nyarán debütált, 2020-ban pedig Apák Napja címmel koncepciólemezt adtak ki. Az album az apaság és a szülő-gyermek kapcsolat megannyi árnyalatát járja körül. A Most vagy soha a zenekar készülő, új nagylemezének előfutára. 

MattSet: Most vagy soha

Spotify: https://open.spotify.com/track/67BDden8rZKGl0PJT0QkVd?si=b1cnr5h0Sn68u7rzkIywjA   

 

MattSet

Szakadáti Mátyás 

Fésűs Ádám

Papp Csaba

Szabolcsi Bence „Fészek” 

Molnár Péter 

Tovább az eredeti cikkre: A minden akadályt leggyőző szerelemről szól a MattSet új dala

Vélemény, hozzászólás?