Valentin-napi mentőöv: last minute ajándék ötletek, amit aznap reggel sem késő beszerezni

Valentin-napi mentőöv: last minute ajándék ötletek, amit aznap reggel sem késő beszerezni olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Február 14-én reggel döbbensz rá, hogy még nincs meg a megfelelő…

A teljes cikk itt olvasható:
Valentin-napi mentőöv: last minute ajándék ötletek, amit aznap reggel sem késő beszerezni

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Február 14-én reggel döbbensz rá, hogy még nincs meg a megfelelő ajándék? Van pár rapid tippünk.

Közeleg egy újabb Valentin-nap, és bár a szerelem nem igazán kerül semmibe, de ha ezen a napon gondolunk a kedvesünkre valami apróság kíséretében, azzal kifejezhetjük figyelmességünket, és hogy gondolunk a másikra. A sűrű hétköznapok néha úgy hozzák, hogy gyors megoldásra van szükségünk, ám ahelyett, hogy céltalan bolyongásba kezdnénk a szupermarketek hosszú sorai között, majd a nyomás hatására üres kézzel sétálnánk haza, összeállítottunk inkább egy listát azokról az apró meglepetésekről, amelyeket az utolsó pillanatban is beszerezhetünk és nem lőhetünk mellé. 

Szerelem van a levegőben 

Bármilyen is legyen a párod kedve február 14-én, egy Valentin-napi gyertya mindig segít a hangulat megteremtésében – és nem utolsó sorban gyorsan beszerezhető. Ha szeretnéd megcsillogtatni a romantikus oldaladat, választhatsz számára külön erre az alkalomra gyártott darabokat. Abban az esetben, ha a virágillatok nem a kedvencei, úgyis olyan sokféle illat létezik, biztosan megtalálod azt, amelyik megfelel az ízlésének. De nem szabad elfelejteni, hogy nem a rózsa az egyetlen illat, amivel kedveskedhetsz. Más különleges aromák is szóba jöhetnek, mint például a levendula, a pézsma, a szantálfa és a vanília. Ezt a hétköznapokban használhatjátok közös otthoni programok alkalmával, vagy esetleg egy gyertyafényes vacsora kellékeként. A legjobb az egészben mégis az, hogy minden alkalommal, mikor meggyújtásra kerül, te jutsz majd róla eszébe.

Fürdőzés az érzésekben 

Ha úgy érzed, ideje felpezsdíteni a hangulatot kettőtök között, akkor bizony bármelyik last minute ajándék ötlet jó szolgálatot tehet. A fürdőbombák már szinte minden drogéria polcain megtalálhatóak, így nem kell sokat törni a fejünket, hol is tudnánk beszerezni. Az ötlet könnyű kivitelezésénél már csak a hatása a lenyűgözőbb, hiszen a széles kínálatból mindenki megtalálja a párjának legmegfelelőbbet. A vállalkozó szelleműek akár megpróbálhatják saját maguk is elkészíteni az ajándékot, hogy még személyesebbé tegyék. Ehhez nem szükséges más, csak pár alapanyag: szódabikarbóna, citromsav, kukoricakeményítő, só, kókuszolaj és egy pár csepp illóolaj. Az estét így feldobhatjuk egy közös romantikus fürdőzéssel, melynek során már tesztelhetjük is a fürdőbombát. 

 

Közös emlékmorzsák

Ha szeretnél némi izgalmat csempészni kapcsolatodba, a személyre szabott szerelmi kuponok remek megoldást nyújthatnak. A legjobb az egészben pedig az, hogy a párod dönti el, hogy az egyes kuponok mire valók, és hogy mikor használja fel őket, így mindkettőtök számára izgalmat és újdonságot rejthet a beváltásuk. A kuponokkal jól érezhetitek magatokat még a Valentin-nap után is, hiszen új emlékeket gyűjthettek és olyan programokat szervezhettek magatoknak, amik sok közös boldog pillanatot varázsolnak számotokra. Csak egy kis kreativitás kell hozzá, ráadásul otthon gyorsan és könnyen elkészíthetőek. Nem szükséges más, mint színes kartonpapír, egy pár filctoll és egy kis kreativitás, de adunk hozzá pár tippet is:

  • Kényeztető wellnes-nap otthon
  • Közös filmmaraton a hétvégén 
  • Macaronozás egy lustálkodós délutánon
  • Ágyba vitt reggeli
  • Egy általad választott koncert kettesben
  • Főzés együtt otthon 
  • Egy nagy ölelés tőled

Édes gondoskodás

Nem feltétlenül szükséges sok munkát fektetni a Valentin-napi desszert elkészítésbe sem ahhoz, hogy lenyűgözzük azt, aki ezen a napon a legtöbbet jelenti számunkra. Létezik egy olyan gyors megoldás, amelynek bármelyike ​​tökéletes befejezése lehet a különleges napnak, akár csokira, eperre vagy valami más édességre vágyna kedvesünk. Ez nem más, mint a macaron. A Be My Macaron válogatásai azoknak is segítséget nyújtanak, akik esetlegesen nem biztosak abban, melyik íz is lenne az alkalomnak legmegfelelőbb. A könnyed édességet kettesben, vacsora után is elfogyaszthatjátok, a különböző ízekhez más-más történeteket társíthattok, így is személyesebbé téve az estét. 

A jól bevált alapok

Ha ajándékokról és szeretetjelekről van szó, a virágok minden esetben klasszikus választásnak számítanak. Ám az ünnepeken ajándékozott virágok közül kevés kapcsolódik olyan szorosan a Valentin-naphoz, mint a vörös rózsa. Még ha nem is övezi részünkről az ünnepet nagy érdeklődés, nehéz nem észrevenni a több tucat Valentin-napi rózsát, amelyek a szupermarketekben, drogériákban és még a benzinkutak kisboltjaiban is megtalálhatóak. Február 14-én egész nap beszerezheted, akár még az utolsó pillanatban is. Amennyiben meg szeretnéd sokszorozni az örömöt, válassz hozzá egy lufit vagy egy tábla csokoládét!

Tovább az eredeti cikkre: Valentin-napi mentőöv: last minute ajándék ötletek, amit aznap reggel sem késő beszerezni

Vélemény, hozzászólás?