Milák Kristófot támogatja az Audi

Milák Kristófot támogatja az Audi olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az Audi hosszú évek óta kiemelt támogatója a hazai úszósportnak, melynek…

A teljes cikk itt olvasható:
Milák Kristófot támogatja az Audi

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az Audi hosszú évek óta kiemelt támogatója a hazai úszósportnak, melynek keretében a legjobb úszók a négykarikás márka autóit használják hazai felkészülésük és versenyeik során. Ez a kiváló együttműködés most az olimpiai bajnok Milák Kristóf részvételével bővült, aki a napokban vette át turbókék Audi Q3 S line 35 TFSI S tronic tipusú 150 lóerős autóját az Audi márkaigazgatójától, Zakariás Fruzsinától. Ezzel újabb fejezet nyílt a Magyar Úszó Szövetség és az Audi együttműködésében, hiszen az autó már a hamarosan kezdődő FINA 2022 VB előtt tudja segíteni a bajnok felkészülését.

„Az autó és az autóvezetés mindig nagy szenvedélyem volt, így az Audi speciális helyet foglal el életemben, nagy várakozással tekintek az együttműködés elé. – mondta Kristóf az Audi Q3 átvétele után. „Nekem ugyan alapvetően az aszfalt közelsége tetszik, és így igen érdekes volt először kipróbálni egy SUV típust. Az Audi Q3 meglepően kényelmesnek bizonyult, és magassága miatt az út is jól belátható, ami nem utolsó szempont a vezetés során. Mivel sokat, és általában sok csomaggal utazom, az autó felszereltsége mellett annak mérete is fontos számomra.” -tette hozzá.

Az Audi Q3 kipróbálására először a Budapest – Hódmezővásárhely útvonalon nyílt lehetőség, mert Kristóf szerdáig még ott készül a világbajnokságra. Csütörtökön költözik be a VB alatt otthonául szolgáló szállodába, és onnantól már csak a versenyekre történő ráhangolódás a fontos.

„Nagy örömmel indítjuk útjára a Kristóffal való együttműködést, és büszkék vagyunk arra, hogy újabb fantasztikus sportolóval bővült az Audival együttműködő kiváló sportolók és hírességek köre – mondta Zakariás Fruzsina, Audi márkaigazgató. „Ennek kereteit értelemszerűen a VB után határozzuk meg, mert most a legfontosabb a jó szereplés, de remélhetőleg már most hozzá tudunk járulni egy újabb sikeres versenyhez, a magyar úszók kiváló eredményeinek gyarapításához. Sok sikert és eredményes szereplést kívánunk valamennyi VB résztvevő magyar sportolónak!”

A Milák Kristófot támogatja az Audi bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Milák Kristófot támogatja az Audi

Vélemény, hozzászólás?