Megvan, ki üzemelteti az MVM Dome-ot

Megvan, ki üzemelteti az MVM Dome-ot olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Mostantól a Sportfive Hungary Kft. végzi – szoros együttműködésben a vagyonkezelő…

A teljes cikk itt olvasható:
Megvan, ki üzemelteti az MVM Dome-ot

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Mostantól a Sportfive Hungary Kft. végzi – szoros együttműködésben a vagyonkezelő Ferencvárosi Torna Clubbal – a múlt év végén átadott és a januári férfi kézilabda Európa-bajnokságon már sikeresen bemutatkozott MVM Dome üzemeltetését.

A Groupama Aréna esetében már bevált modell garantálja az eredményes és nyereséges működtetést – írja az MTI az FTC hivatalos marketingügynöksége szerdai közleményére hivatkozva. “Az Európában is egyedülálló multifunkcionális csarnok kulturális, szórakoztató, üzleti és sporteseményeknek fog otthont adni, a rendezvények szervezése és az értékesítés nagy erőkkel kezdődik meg” – fogalmaz a Sportfive Hungary.

A budapesti Népliget mellett felépült, több mint 20 ezer fő befogadására alkalmas létesítmény üzemeltetője közbeszerzési eljárás keretében nyerte el a jogot, s a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tulajdonlása mellett 10 éven keresztül üzemeltetheti a mintegy 50 ezer négyzetméter alapterületű, a legmodernebb technikával ellátott csarnokot.

A két létesítmény közötti együttműködés kihasználása a kitűzött célok között szerepel, ugyanakkor fontos az üzemeltetőknek, hogy a Groupama Aréna továbbra is a korábbi kiemelt minőségben működjön, és emellett az MVM Dome önálló helyszínként bizonyítson. Ezért az utóbbihoz teljesen új stábot állít fel a nemzetközi porondon számos sportérdekeltséggel rendelkező Sportfive magyarországi cége, miközben a hazai piacon már nagy tapasztalattal bíró vezetőik “kettős terhelést” kapnak, ezzel is hozzájárulva a takarékos üzemeltetéshez.

Az épület és az eszközök legalább egy hónapos átvételével párhuzamosan elkezdődik az értékesítési és szervezési munka. Több céggel már előrehaladott tárgyalások folynak koncertek, rendezvények, sportesemények kapcsán. Olyan nagy produkciók is kilátásban vannak, amelyek eddig még nem jöhettek Magyarországra, hiszen nem volt megfelelő helyszín számukra. Mindemellett a sky boxok és VIP-helyek értékesítése is hamarosan elindul.

A Megvan, ki üzemelteti az MVM Dome-ot bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Megvan, ki üzemelteti az MVM Dome-ot

Vélemény, hozzászólás?