fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Megszületett Wolfgang von Trips német autóversenyző, német autóversenyző, Formula–1-es pilóta. (94 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Megszületett Wolfgang von Trips német autóversenyző, német autóversenyző, Formula–1-es pilóta. (94 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

Teljes nevén: Wolfgang Alexander Albert Eduard Maximilian Reichsgraf Berghe von Trips. Michael…

A teljes cikk itt olvasható:
Megszületett Wolfgang von Trips német autóversenyző, német autóversenyző, Formula–1-es pilóta. (94 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: Teljes nevén: Wolfgang Alexander Albert Eduard Maximilian Reichsgraf Berghe von Trips. Michael Schumacher 1994-es világbajnoki győzelméig ő volt a legsikeresebb német versenyző.

Tovább az eredeti cikkre: Megszületett Wolfgang von Trips német autóversenyző, német autóversenyző, Formula–1-es pilóta. (94 éve)

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?