fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Megszületett Leslie Charteris kínai-angol krimiíró (Simon Templar, az Angyal). (115 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Megszületett Leslie Charteris kínai-angol krimiíró (Simon Templar, az Angyal). (115 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

Eredeti nevén: Leslie Charles Bowyer-Yin. Szingapúrban született.Az 1928-ban írt Találkozás a Tigrissel (Meet the…

A teljes cikk itt olvasható:
Megszületett Leslie Charteris kínai-angol krimiíró (Simon Templar, az Angyal). (115 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: Eredeti nevén: Leslie Charles Bowyer-Yin. Szingapúrban született.Az 1928-ban írt Találkozás a Tigrissel (Meet the Tiger), majd az 1930-as Az Angyal elindul (Enter the Saint) című regényei tették ismertté. A címszereplőt, Simon Templart Roger Moore, majd később Ian Ogilvy; a moziban pedig Val Kilmer is megszemélyesítette.

Tovább az eredeti cikkre: Megszületett Leslie Charteris kínai-angol krimiíró (Simon Templar, az Angyal). (115 éve)

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?