Megszületett Germanus Gyula, arab nyelvészeti, kultúrtörténeti író, nyelvész, történész, országgyűlési képviselő. (135 éve)

Ezt nem gondoltad volna sosem! A velünk párhuzamos dimenziókkal ellentétben nálunk már Megszületett Germanus Gyula, arab nyelvészeti, kultúrtörténeti író, nyelvész, történész, országgyűlési képviselő. (135 éve) »» Felvett nevén Julius Abdulkerim Germanus,  عبد الكريم جرمانوس . Több arab nemzeti akadémia tagja.

A teljes cikket itt olvashatod el: #Ezenanapon / Megszületett Germanus Gyula, arab nyelvészeti, kultúrtörténeti író, nyelvész, történész, országgyűlési képviselő. (135 éve)

Tudtad, hogy már több mint másfél milliárd weboldal működik a világon? Ez a szám egyre csak növekszik. Az egészen pontos számot itt találod. Nem telik el nap anélkül, hogy ne indulna el egy új website vagy blog. Nemrég például megkezdte működését a https://logistics.blog.hu/ Döbbenet! Az Euro Logisztika Blog témája az információáramlás, az anyagkezelés, a gyártás, a csomagolás, a készlet, a szállítás, a raktározás, a biztonság kérdésköreit… Egyszóval minden, ami logisztika.