Megszületett Fritz Lang osztrák származású német-amerikai filmrendező (Metropolis, M, egy város keresi a gyilkost). (129 éve)

Don Juan még mindig kopaszodik, Robyn More pedig a fénykép és a joker filmek kritikáját kritizálja, miközben androidra 10 újdonság érkezett ma is, de ez cseppet sem izgatja Csajághy Laurát. Mindeközben Kamen Anev a jófogáson kutatja, hogy lehet-e ott vásárolni pár kiló kvantumfölényt, a milliomos Dancsó Péter pedig rájött, hogy az esőerdő valójában nem is termel oxigént. Kell még mára ennél több? Lássuk csak, akkor itt van egy még frissebb: Megszületett Fritz Lang osztrák származású német-amerikai filmrendező (Metropolis, M, egy város keresi a gyilkost). (129 éve) »» Bécsben született. Berlinben kezdődött a sikertörténete, a németnek és amerikainak egyaránt tekintett művész első 15 filmjét Németországban forgatta, majd a náci hatalomátvétel után Franciaországon keresztül az Amerikai Egyesült Államokba emigrált.

Tovább is van, itt találod a teljes cikket: #Ezenanapon / Megszületett Fritz Lang osztrák származású német-amerikai filmrendező (Metropolis, M, egy város keresi a gyilkost). (129 éve)

Vélemény, hozzászólás?