fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Megszületett Csányi Vilmos, Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, az MTA tagja. (87 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Megszületett Csányi Vilmos, Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, az MTA tagja. (87 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

A Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Magyar Tudomány főszerkesztője. Kutatási…

A teljes cikk itt olvasható:
Megszületett Csányi Vilmos, Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, az MTA tagja. (87 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: A Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, a Magyar Tudomány főszerkesztője. Kutatási területe az állati és emberi viselkedés, valamint a biológiai és a kulturális evolúció kérdései. Tudományterjesztési és szépirodalmi munkássága is jelentős.

Tovább az eredeti cikkre: Megszületett Csányi Vilmos, Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, az MTA tagja. (87 éve)

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?