MEGNYÍLTAK A SHELL-TESCO MINISHOPOK

MEGNYÍLTAK A SHELL-TESCO MINISHOPOK olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

MAGAS MINŐSÉGŰ ÜZEMANYAGOK ÉS ÉLELMISZEREK MOSTANTÓL EGY HELYEN Tesco Global Zrt.…

A teljes cikk itt olvasható:
MEGNYÍLTAK A SHELL-TESCO MINISHOPOK

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • MAGAS MINŐSÉGŰ ÜZEMANYAGOK ÉS ÉLELMISZEREK MOSTANTÓL EGY HELYEN

Tesco Global Zrt. és a Shell Hungary zRt. a mai napon hivatalosan is elindította közös üzletkoncepcióját, összesen 23 Shell-Tesco Minishop nyílt a Shell töltőállomásokon országszerte. Miközben a Shell munkatársai segítenek a tankolásban, az üzletek a hét minden napján élelmiszerek széles választékával várják a vásárlókat.

A Shell-Tesco Minishopok a Tesco és a Shell új együttműködésének keretében nyitottak meg, és a két kiskereskedelmi márka által a vásárlóknak kínált szolgáltatások közös innovációjaként jöttek létre. A két márka a saját szegmenseiben megszerzett széleskörű helyi és nemzetközi tapasztalatait egyesíti a vásárlók maximális kényelme érdekében, a minőségre és a kiváló szolgáltatásra összpontosítva.

A Shell-Tesco Minishopokban a vevők a változatos termékkínálatból válogathatnak, amelyet úgy állítottak össze, hogy a legtöbb vásárlói igényt kielégítsék legyen szó gyors bevásárlásról vagy az otthoni hűtőszekrény feltöltéséről. Miközben a Shell-állomások képzett személyzete gondoskodik arról, hogy az ügyfél autóját rövid idő alatt megtankolja, addig a sofőr bevásárolhat a Tesco élelmiszerválasztékából, majd együtt fizethet a megvásárolt termékekért.

Az új kiskereskedelmi koncepciót bevezető felújított töltőállomásokon a vásárlás kényelmes, az árukínálat könnyen áttekinthető. “Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőségű üzemanyagaink mellett megújítsuk és kibővítsük a töltőállomásainkon elérhető szolgáltatásokat” – mondta Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke.

“A tankolás vagy a bevásárlás során megtakarított perceknek köszönhetően több lesz a szabadidőnk, illetve csökkenhet a mindennapi stressz. Már más országokban is sikeresnek bizonyult ez a koncepció, így biztos vagyok benne, hogy magyarországi ügyfeleink is szeretni fogják ezt a Tescóval közösen indított szolgáltatásunkat.” 

Minden egyes állomáson több mint 1100 féle árucikk lesz kapható – a szupermarketekben általában megtalálható élelmiszerek mellett finom, meleg ételekből álló választékot is kínálnak majd. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Shell-lel közös együttműködésünk révén a mindennapi bevásárláshoz megfelelő termékválasztékot tudunk kínálni vásárlóinknak kényelmes módon, így kiegészítve a hipermarketek, az Express áruházak és az online vásárlási lehetőségek széles választékát” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója.

A Shell-Tesco Minishopok jelenleg főként a nagyobb városok töltőállomásain találhatók,
így nemcsak az autóval érkezőket szolgálják ki, hanem a helyi közösség tagjait is, akik sétálva érkezhetnek és könnyen, egyszerűen intézhetik bevásárlásukat. A polcokon a vásárlók pékáruk, tejtermékek, hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok változatos kínálatát találják, de sok helyen választhatnak finom falatot háziállatuknak is. Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják a bio-, glutén- és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával.

A hét minden napján, beleértve a munkaszüneti napokat is nyitva tartó Shell-Tesco Minishopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt kínálnak megfizethető áron.

További információk:

  • A két vállalat már 2009 óta együttműködik, amikor a Shell 41 telephelyet bérelt a Tesco vállalattól. 
  • A Shell-Tesco Minishopok aktuális listáját itt találja.

Tovább az eredeti cikkre: MEGNYÍLTAK A SHELL-TESCO MINISHOPOK

Vélemény, hozzászólás?