Kategóriák
Friss hírek

Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szeptember 1–6. között rendezik a Belvárosi Sörfesztivált. A belépés továbbra is…

A teljes cikk itt olvasható:
Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Szeptember 1–6. között rendezik a Belvárosi Sörfesztivált. A belépés továbbra is ingyenes, a kóstoláshoz azonban fesztiválpohár megvásárlása szükséges.
A korábbi évekhez hasonlóan az idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék.
A rendezvényen több mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztrofelhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.
A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a jelenleg érvényben lévő koronavírus-fertőzés elleni védekező intézkedésekre. Ennek érdekében fertőtlenítő pontokat és pohármosó pontokat helyeznek el a helyszínen.
A szabadtéri helyszínnek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy szeparáltan, az előírt távolságokat betartva fogyaszthassuk el a sörünket – írta az origo.hu.

Tovább az eredeti cikkre: Mégis lesz Belvárosi Sörfesztivál

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?