Horvátország megint mindent vitt a magyar utazók körében

Horvátország megint mindent vitt a magyar utazók körében olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Végig vezetve hatalmas fölénnyel nyerte az egész nyarat Horvátország a magyarok…

A teljes cikk itt olvasható:
Horvátország megint mindent vitt a magyar utazók körében

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Végig vezetve hatalmas fölénnyel nyerte az egész nyarat Horvátország a magyarok körében a legnépszerűbb úti célok között – derül ki egy friss felmérésből.

A Bank360.hu oldalán utasbiztosítást kötők adatai szerint június és szeptember között Horvátországot a külföldre utazók 33 százaléka választotta idén, többen utaztak ide, mint a második és a harmadik legnépszerűbb országokba összesen. A második helyen az egész évben népszerű Olaszország végzett 14 százalékkal, a harmadikon pedig Görögország, 9 százalékkal.

A felmérés szerint a nyár tengerparti bajnokait a negyedik helyen, akárcsak a nyári első felében, Ausztria követi, majd egy újabb főleg tengeri úti cél, Spanyolország következik az ötödik helyen. A legnépszerűbb Európán kívüli ország az Amerikai Egyesült Államok volt, de az első húszba nem fért be. Ezekbe az államokba az elmúlt három hónapban biztosítást kötők 87 százaléka utazott.

Az utazók közel kétharmada (65 százalék) tengerparti nyaralásra kötött biztosítást. A városnézést 25 százalék választotta programként, a fennmaradó 10 százalék pedig megoszlott az üzleti útra induló és az extrém sportolók között.

Tovább az eredeti cikkre: Horvátország megint mindent vitt a magyar utazók körében

Vélemény, hozzászólás?