fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Meghalt Jean Renoir francia filmrendező, akinek filmjei nagy hatással voltak a későbbi alkotókra. (43 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Meghalt Jean Renoir francia filmrendező, akinek filmjei nagy hatással voltak a későbbi alkotókra. (43 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

A második világháború előtt készített hangosfilmjeit értékelték később nagyra, különösen François Truffaut művészetére volt hatással. 

A teljes cikk itt olvasható:
Meghalt Jean Renoir francia filmrendező, akinek filmjei nagy hatással voltak a későbbi alkotókra. (43 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: A második világháború előtt készített hangosfilmjeit értékelték később nagyra, különösen François Truffaut művészetére volt hatással. 

Tovább az eredeti cikkre: Meghalt Jean Renoir francia filmrendező, akinek filmjei nagy hatással voltak a későbbi alkotókra. (43 éve)

További cikkek

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál

Újra volt Telekom VOLT Fesztivál olvasható a bdpst24.hu weboldalán. Egy hatalmas bulival indította be a fesztiválszezont a Telekom VOLT Fesztivál… A teljes

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?