Felszállt a Wizz Air első kairói járata Budapestről

Felszállt a Wizz Air első kairói járata Budapestről olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Elindult a Wizz Air első közvetlen járata Budapestről Kairóba. Az egyiptomi…

A teljes cikk itt olvasható:
Felszállt a Wizz Air első kairói járata Budapestről

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Elindult a Wizz Air első közvetlen járata Budapestről Kairóba. Az egyiptomi főváros nem az egyetlen új úti cél az országban, amely elérhető Magyarországról, ugyanis a hónap elején indultak a légitársaság járatai Sarm es-Sejkbe is.

A Wizz Air idén október második felétől hetente 3 járatot indít Kairóba és Sarm es-Sejkbe egyaránt. A járatok hétfői, szerdai és pénteki napokon közlekednek majd Budapestről. Az arab világ és a Közel-Kelet kulturális csomópontja, Kairó számos lenyűgöző látnivalóval várja az odalátogatókat. Ideális úti cél lehet mindazok számára, akik ókori történelmi emlékeket, köztük a lehengerlő Szfinxet szeretnék megcsodálni, és lélegzetelállító látványban részesülni. Akik viszont a vízparti üdülésre vágynak, keresve sem találnak jobb helyet, mint Sarm es-Sejk. A Vörös-tenger partján elterülő város kiváló hely a mediterrán vakációra, búvárkodásra, szörfözésre és a felhőtlen kikapcsolódásra vágyóknak.

„Örömmel látjuk, hogy az egyiptomi járataink bővülése az országaink közötti gazdasági és turisztikai kapcsolatok gyarapodásának és elmélyülésének egyértelmű jelei. A második útvonalunk Kairó felé, nem csak a valós piaci igényt bizonyítja, hanem elkötelezettségünket is, hogy utasainknak folyamatosan bővülő választékot kínáljunk. Nagyszerű, hogy a növekedés egy ilyen kulturálisan gazdag úti célra kiemelt légitársasági partnerünk, a Wizz Air által valósul meg” – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatója.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Hurghada után most már Sarm es-Sejk és Kairó is szerepel az egyiptomi desztinációk közül a Wizz Air budapesti kínálatában. Hiszünk ebben a régióban, látjuk, hogy milyen nagy a kereslet az Egyiptomba tartó járatokra és bízunk benne, hogy az októberben elindított két új úti cél is hatalmas népszerűségnek örvend majd utasaink körében” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Tovább az eredeti cikkre: Felszállt a Wizz Air első kairói járata Budapestről

Vélemény, hozzászólás?