Megérkezett az új magyar sorozat előzetese

Megérkezett az új magyar sorozat előzetese olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A MAX Original első magyar gyártású sorozata, A besúgó tavasszal érkezik…

A teljes cikk itt olvasható:
Megérkezett az új magyar sorozat előzetese

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A MAX Original első magyar gyártású sorozata, A besúgó tavasszal érkezik az HBO MAX kínálatába. A 8 részes sorozat kreátora, valamint író-rendezője Szentgyörgyi Bálint, a további rendezői Mátyássy Áron és Miklauzic Bence.

1985. A kommunista Magyarország a politikai változások küszöbén. A húszéves Geri szíve tele van izgalommal és várakozással; Budapestre költözik, hogy a Gazdaságtudományi Egyetemen tanuljon. Kollégiumi élete első napján csatlakozik egy csapat demokratikus ellenzéki fiatalhoz, akik tüntetéseket szerveznek a kommunista rendszer ellen. A csoportot Száva Zsolt, a karizmatikus fiatal diák vezeti, aki hamarosan Geri legjobb barátja lesz. A vidéki srác élete egy pillanat alatt megváltozik a gyönyörű lányok, bulik és politikai viták hatására.

Geri azonban súlyos titkot őriz. Az Állambiztonság besúgója, akinek nincs választása: ha életben akarja tartani súlyosan beteg öccsét, akkor szüksége van az állam által biztosított gyógyszerre…

A sorozat főbb szerepeiben olyan tehetséges fiatal színészek láthatóak, mint Váradi Gergely (Guerilla, Fekete kecske), Patkós Márton (Napszállta, Kincsem), Szász Júlia (Seveled, Bátrak földje), Szőke Abigél (Akik maradtak), Lengyel Benjámin (Űrpiknik, Szép csendben), Varga Ádám (A Tanár, Alvilág, Viharsarok), Hermányi Mariann (Toxikoma), Borbély Richárd (Korhatáros szerelem, Mintaapák), Márkus Luca (Egynyári kaland, Drága örökösök) és Vas Judit Gigi. A tapasztalt művészgenerációt Thuróczy Szabolcs (Aranyélet, Drakulics elvtárs), Mácsai Pál (Terápia), Ördög Tamás (a Dollár Papa Gyermekei színi társulat vezetője), Radnay Csilla (Nyitva), Hajdú Szabolcs (Ernelláék Farkaséknál), Gyabronka József (Lajkó – Cigány az űrben, Kincsem), Funtek Frigyes (Eszmélés, Randevú Budapesten és Szabó Simon (Megdönteni Hajnal Tímeát) képviseli.

Az előzetest itt lehet megnézni.

A Megérkezett az új magyar sorozat előzetese bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Megérkezett az új magyar sorozat előzetese

Vélemény, hozzászólás?