Még szorosabb lesz az együttműködés a Qatar Airways és a Malaysia Airlines között

Még szorosabb lesz az együttműködés a Qatar Airways és a Malaysia Airlines között olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Qatar Airways és a Malaysia Airlines 2004-ben kezdte meg codeshare…

A teljes cikk itt olvasható:
Még szorosabb lesz az együttműködés a Qatar Airways és a Malaysia Airlines között

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Qatar Airways és a Malaysia Airlines 2004-ben kezdte meg codeshare együttműködését, és az elmúlt években jelentősen bővítette a partnerséget, amely ma már 62 codeshare célállomást foglal magában Malajziában, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában, Új-Zélandon, a Közel-Keleten, Európában, Amerikában és Afrikában. Az együttműködés nemrég újabb szintre lépett.

A Qatar Airways és a Malaysia Airlines bejelentette, hogy hosszú ideje fennálló kapcsolatuk új fejezetet nyit egy egyetértési nyilatkozat aláírásával. Az új megállapodás tovább segíti a stratégiai együttműködést, amelynek keretében a két légitársaság szorosan együtt fog működni az üzleti élet számos területén, hogy páratlan és többletértéket képviselő szolgáltatásokat nyújtson az utasoknak.

A megerősített partnerségnek köszönhetően mindkét légitársaság kihasználja egymás hálózati erősségeit, és az utasok számára nagyobb hozzáférést biztosít az egyéni hálózatukon kívüli új célállomásokra történő utazáshoz, miközben hamarosan új és exkluzív termékeket kínálnak ügyfeleiknek. A Qatar Airways utasai könnyebben elérhetik a szélesebb belföldi malajziai piacot és az olyan kulcsfontosságú ázsiai célállomásokat, mint Penang, Langkawi és Medan, Indonézia. A Malaysia Airlines által üzemeltetett járatokat csomópontján, a Kuala Lumpuri Nemzetközi Repülőtéren (KLIA) keresztül üzemelteti. Az utasok a Qatar Airways kiterjedt hálózatával Dohán keresztül zökkenőmentes összeköttetést élvezhetnek Európa, Afrika, a Közel-Kelet és Amerika népszerű célállomásaihoz.

A Qatar Airways és a Malaysia Airlines hálózatai közötti szoros kapcsolatokra és a közös üzemeltetésű járatok gyors bővítésére építve a két oneworld-partner megállapodott abban is, hogy maximalizálják a szinergiákat az üzletág más területein, például a légi árufuvarozás, az üzemeltetés vagy a kereskedelmi szolgáltatások terén, ami a két légitársaság számára kulcsfontosságú innovatív szinergiát teremt az új utazási igények élére állításában.

A Qatar Airways Csoport vezérigazgatója, Őexcellenciája Akbar Al Baker elmondta: “Ez egy jelentős pillanat számunkra, hiszen nemrég ünnepeltük Malajzia szolgálatának 20. évfordulóját, és ez az új stratégiai együttműködés oneworld partnerünkkel, a Malaysia Airlines-szal tovább erősíti az ország iránti elkötelezettségünket. Ez a partnerség összeköti a két hálózatunkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy az üzlet különböző területein együtt dolgozzunk, így izgalmas lehetőségeket teremtve közös utasaink és légitársaságaink számára.

“A járvány utáni világ felé haladva a sikeres üzleti tevékenységet az erős partnerségek mozgatják, és ez a Malaysia Airlines-szal való szoros együttműködés határozott példája annak, hogy a szimbiotikus nemzetközi partnerségek hogyan kövezhetik ki az utat az iparág fellendüléséhez. Az ügyfeleknek hozzáférést biztosítva a legkiterjedtebb útvonalhálózathoz, páratlan szolgáltatásokkal és zökkenőmentes csatlakozásokkal.”

Izham Ismail, a Malaysia Airlines Berhad vezérigazgatója elmondta: “Nagy örömünkre szolgál, hogy közeli oneworld partnerünkkel megtettük a következő fontos lépést. Ez a partnerség nagyobb hatékonyságot és átfogóbb hálózatot biztosít utasaink számára, miközben tovább fokozzuk a KLIA-n keresztüli forgalom növekedését, amely elsődleges átjáróként szolgál Malajzia belföldi és a délkelet-ázsiai régió kiválasztott célállomásaihoz.

“A Malaysia Airlines és a Qatar Airways közötti stratégiai partnerségi szándéknyilatkozat fontos része hosszú távú üzleti tervünknek, mivel további stratégiai lehetőségeket tárunk fel és mélyebb partnerségeket alakítunk ki. Ugyanakkor hangsúlyozza mindkét légitársaság elkötelezettségét, hogy az utasok számára biztonságosabb és nagyobb választékú járatokat, szélesebb körű célállomásokat és nagyobb rugalmasságot biztosítson, a kiváló szolgáltatási vendégszeretet mellett a velünk való utazásuk során.

Tovább az eredeti cikkre: Még szorosabb lesz az együttműködés a Qatar Airways és a Malaysia Airlines között

Vélemény, hozzászólás?