AZ IBIS ÉS AZ ALL HOZZA EL AZ EURÓPA SZÍNPADOT AZ IDEI SZIGET FESZTIVÁLRA

AZ IBIS ÉS AZ ALL HOZZA EL AZ EURÓPA SZÍNPADOT AZ IDEI SZIGET FESZTIVÁLRA olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az ibis Music visszatér, hogy megadja az európai zenei színpad hangulatát …

A teljes cikk itt olvasható:
AZ IBIS ÉS AZ ALL HOZZA EL AZ EURÓPA SZÍNPADOT AZ IDEI SZIGET FESZTIVÁLRA

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Az ibis Music visszatér, hogy megadja az európai zenei színpad hangulatát 

Végre itt a zene nyara! Az ibis Music újra élő koncertekkel tér vissza a zenerajongókhoz, és az ALL – Accor Live Limitless programmal közösen, a Sziget Fesztivál 2022-vel együttműködésben mutatja be az ibis x ALL Európa Színpadot. Az augusztus 10-én kezdődő budapesti fesztivál egész Európából és a világ minden tájáról vonzza az érdeklődőket, akiknek egy egész héten át kihagyhatatlan zenei élményekben lesz részük az élő zene ünnepén. 

A rendezvény- és vendéglátóipar több mint két éve vár az élő események és koncertek visszatérésére. Idén többen akarnak utazni, az emberek vágynak az élményekre és az együttlétre. Ez a legjobb alkalom a közös ünneplésre, és arra, hogy még több felejthetetlen emlékkel legyünk gazdagabbak. A 2021-es virtuális turnék után az ibis Music idén nagy durranással tér vissza: a zene nyarán lesz ibis Music-helyszín a világhírű Sziget Fesztiválon, a Montreux Jazz Fesztiválon és egy sor exkluzív, hotelben szervezett koncerten Európában.

Idén az ibis és az ALL – Accor Live Limitless, az Accor ingyenes életmód hűségprogramja közösen támogatja a Sziget Fesztiválon az Európa Színpadot. A színpadon izgalmas, a világ minden tájáról érkező feltörekvő művészek mutatkoznak be – többek közt SYML (USA), cleopatrick (Kanada), Eefje de Visser (Hollandia), French79 (Franciaország), Nova Twins (Egyesült Királyság), Shelter Boy (Dánia), Surma (Portugália) –, így kiváló célpont lesz a zenerajongók számára.

„A zene az ibis márka meghatározó eleme, ami a világ minden tájáról érkező embereket összekapcsoló eleven és vibráló légkörről szól. A zene segített átvészelni az elmúlt két évet. Ezért különleges és egyedülálló az idei ünnep – összegyűlünk, jól érezzük magunkat és vidám pillanatokat töltünk együtt barátainkkal és szeretteinkkel. Csodálatos lehetőség arra is, hogy új emberekkel találkozzunk, kapcsolatokat építsünk és felejthetetlen emlékeket gyűjtsünk – mondta James Wheatcroft SVP Marketing & Brands Accor. – Óriási örömmel és izgatottan várjuk az együttműködést az idei Sziget Fesztiválon. Ezen a nyáron itt kell lenni.”

Az ibis x ALL Európa Színpad a világ minden tájáról érkező friss hangok és feltörekvő zenekarok miatt az összes zenerajongó érdeklődésére számíthat. Az ibis Music programmal az ibis a karrierjük kezdetén álló zenekarokat és művészeket támogat: összehozza őket a világ minden tájáról érkező zeneszerető utazókkal.

Az ibis a nyár hátralévő részében is aktív marad: a Sziget Fesztivál ibis x ALL színpadán fellépő művészek, valamint az adott országok feltörekvő zenekarai számára koncerteket szervez európai szállodáiban, például Lengyelországban és az Egyesült Királyságban. A márka emellett a Montreux-i Jazz Fesztiválon is jelen lesz július 1-16. között. A Summer of Music során az ibis a közösségi médiában kulisszák mögötti exkluzív tartalmakat, interjúkat, jegyeket és koncertélményeket kínál az ibis szállodákban.

Az ALL partnerség révén az Accor életmód hűségprogramjának tagjai a Summer of Music idején az exkluzív Limitless Experience ajánlatot élvezhetik. Egy nyereményjáték során Sziget VIP jegyeket és szállodai tartózkodással egybekötött csomagokat lehet nyerni a fesztiválra. A nyereményjátékban a hűségprogram eddigi tagjai és újak is részt vehetnek, ha csatlakoznak a programhoz. 

Tovább az eredeti cikkre: AZ IBIS ÉS AZ ALL HOZZA EL AZ EURÓPA SZÍNPADOT AZ IDEI SZIGET FESZTIVÁLRA

Vélemény, hozzászólás?