Hétvégén érkezik az HBO legújabb magyar filmje

Hétvégén érkezik az HBO legújabb magyar filmje olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szombaton válik elérhetővé az HBO MAX és az HBO kínálatában Zsótér…

A teljes cikk itt olvasható:
Hétvégén érkezik az HBO legújabb magyar filmje

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Szombaton válik elérhetővé az HBO MAX és az HBO kínálatában Zsótér Indi Dániel első nagyjátékfilmje, az öt szkeccsből álló A Karantén Zóna.

A közösségi finanszírozásból készült alkotás „nobudget-cucc, de szebben néz ki, mint némelyik úgynevezett profi produkció, amelyikbe vödörrel öntötték a lóvét” – mondta a filmről Kovács Gellért Filmszerész. A Népszava újságírója, Csákvári Géza szerint „Az öt etűd alapvetően teljesen önálló, dramaturgiai szempontból azokat a Narrátor kapcsolja öszsze, aki afféle Roald Dahl stílusban hozza a csattanót ezekben a meg hökkentő mesékben. Ezt a kulcs szerepet az eddig szintén elsősorban újságíróként ismert Muchichka László alakítja – meghökkentően jól: nem tudom eldönteni, hogy egy szakállas és fiatal Dan Aykroydot vagy egy jól bevált Jonathan Frakes reinkarnációt látok-e benne, de egyszerűen baromi frankó a jelenléte. A filmsor.hu kritikájában pedig az „Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmjeként” hivatkozik az alkotásra.

Hétfőn este a Puskin moziban tartották meg a film díszbemutatóját, ahol a főbb szereplők (Pásztor Erzsi, Majsai-Nyilas Tünde, Makranczi Zalán, Tankó Erika, Lőrincz Sándor, Lebor Lilly, Sütő Ildikó, Ferencz Attila, Krausz Gergő, Tolnai Klára, Lakatos Máté) mellett a hazai kulturális és filmes élet több szereplője is tiszteletét tette. A vetítésre eljött Oroszlán Szonja, Döbrösi Laura, Herendi Gábor, Mécs Mónika producer, Varsics Péter (Így vagy tökéletes), Zomborácz Virág, Zsigmond Emőke, Madarász Isti és még sokan mások.

A Karantén Zóna plakátját Tringli László (a Borzongás magazin címlaptervezője) és Juhász Ádám grafikusok tervezték, a film logóját pedig Pauzenberger Tamás készítette.

A Hétvégén érkezik az HBO legújabb magyar filmje bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hétvégén érkezik az HBO legújabb magyar filmje

Vélemény, hozzászólás?