Márciusban indul az RTL Klub új sorozata

Márciusban indul az RTL Klub új sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Március 19-én rajtol az RTL Klub új sorozata, A Séf meg…

A teljes cikk itt olvasható:
Márciusban indul az RTL Klub új sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Március 19-én rajtol az RTL Klub új sorozata, A Séf meg a többiek címmel, és aznap folytatódik új epizódokkal A mi kis falunk is. Kiderült az is, hogy idén nem lesz Álarcos énekes a csatornán, viszont érkezik egy új formátum, a Game of Talents – Tehetség első látásra.

Március 19-től szombat esténként a hazai, saját gyártású sorozatoké lesz a főszerep az RTL Klubon. A Séf meg a többiek címmel vadonatúj szitkom érkezik. A történet szerint a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik.

A sorozat további szereplői: Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és sokan mások. A Séf meg a többiek kreatív producere Herman Péter, vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.

Visszatér A mi kis falunk

Szintén március 19-től folytatódik az RTL Klub nagysikerű sorozata, A mi kis falunk hatodik évada (gyártó: ContentLAB&Factory) vadonatúj epizódokkal folytatódik. Az RTL Most+ platformon már a televíziós premiert megelőzően, szombat reggeltől elérhető első epizódban hatalmas fordulatok várhatóak a falu lakóinak életében. Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet. Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez.

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland.

 

Új produkció érkezik

A SorozatWiki számolt be arról, hogy idén nem kerül képernyőre az RTL Klubon az Álarcos énekes című produkció, helyette egy új formátum, a Game of Talents – Tehetség első látásra érkezik majd. Azóta az RTL bejelentette, hogy indul a jelentkezési időszak. A produkcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványvilága és a game show-k izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban komoly pénznyeremény a tét, akár 10 millió forintot is hazavihetnek a versenyzők.

 

 

A Tehetség első látásra című produkcióban adásonként két pár játszik egymás ellen, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros). A játékosok – és a nézők is – kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!

A Game of Talents – Tehetség első látásra formátum a Fremantle és az UFA saját fejlesztése, hazánkban a showműsort az UFA Magyarország gyártja. A produkcióért az X-Faktor sikeres senior kreatív producere, Verebély Marcell felel. A nagyszabású game show műsorvezetőjének személyét egyelőre titok övezi, kilétét a március 8-án a Reggeli című műsorban leplezik le.

A Márciusban indul az RTL Klub új sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Márciusban indul az RTL Klub új sorozata

Vélemény, hozzászólás?