Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, az ország egyik legnagyobb szabadidős…

A teljes cikk itt olvasható:
Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, az ország egyik legnagyobb szabadidős vízisporteseménye július 30-án várja résztvevőit Zamárdiban.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén már ötödik alkalommal rendezi meg az eseményt, amely évről évre egyre több sportolni vágyót csábít a Balatonra. A hatalmas érdeklődés miatt az átevezés tavaly Fonyódról Zamárdiba költözött, ahol mintegy 4200-an szelték át kajakkal, kenuval, SUP-pal vagy sárkányhajóval a tavat.

 

„Az idei átevezést július 30-án, szombaton rendezzük. Érdemes azonban korábban érkezni, ugyanis péntektől vasárnapig egy háromnapos sportfesztivált rendezünk a Zamárdi Szabadstrandon, amelyre várjuk többek között a tavaly kilátogató mintegy tízezer embert is – idézte az MKKSZ hírlevele Berényi Pétert, az MKKSZ szervezési- és marketing igazgatóját. – Nagy öröm számunkra, hogy névadó szponzorunk újra az idén 25. születésnapját ünneplő Hervis Magyarország lesz. Velük sikerült egy hosszú távú együttműködési megállapodást kötni, 2024-ig.”

 

Az útvonal nem változik, az indulók Zamárdiból elrajtolva Tihany érintésével keresztezik majd a Balatont, a táv oda-vissza körülbelül nyolc kilométeres lesz. Azok, akik július 5-ig jelentkeznek, hivatalos pólót kapnak – írja az MTI.

A Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Már lehet nevezni a Balaton-átevezésre

Vélemény, hozzászólás?