eMAG: már a Marketplace-ről is egységes áron lehet rendelni

eMAG: már a Marketplace-ről is egységes áron lehet rendelni olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ötszáz felett az eMAG easyboxok száma, a csomagautomatákba A dunaharasztin épülő…

A teljes cikk itt olvasható:
eMAG: már a Marketplace-ről is egységes áron lehet rendelni

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ötszáz felett az eMAG easyboxok száma, a csomagautomatákba

A dunaharasztin épülő automatizált raktárbázis bejelentése mellett egy másik fontos mérföldkövet ért el az eMAG-Extreme Digital: a vállalat easybox csomag automatáinak száma elérte az 529-et, és néhány napja már jutányos, egységesen 690 forintos áron lehet rendelni bele az eMAG Marketplace-en árusító kereskedők automatába kézbesíthető méretű és tömegű termékeit is.

A Magyarországon 2020. végén elindított eMAG easybox csomagautomata-hálózat a napokban bejelentett új dunaharaszti raktárbázis mellett az eMAG-Extreme Digital másik fontos stratégiai pillérje, hiszen egy-egy automata akár több mint 50 megrendelést is képes kiszolgálni, így az online vásárlás jelenlegi leginkább környezetbarát lehetőségét kínálja. A csomagautomata-hálózat bővítése gyorsan halad: 2022. elejére a magyarországi automaták száma elérte a 450-et, jelenleg pedig országszerte 529 helyszínen működnek easyboxok – lefedve az összes megyét.

Egységes díjért lehet csomagautomatába rendelni a piactérről

Az easyboxszal kompatibilis méretű és tömegű termékek átvételére egyre többen használják a csomagautomatát: tavaly nyár elejéhez képest négyszer annyi terméket rendeltek csomagautomatába az eMAG.hu-ról június eddigi részében.  Néhány napja pedig már az eMAG Marketplaceen árusító magyaroszági és romániai kereskedők termékeit is lehetséges easyboxba kérni egységesen bruttó 690 forintért.

Az egységes és jutányos csomagautomatás kiszállítási díj bevezetése révén az eMAG Marketplace-en jelen lévő kézműves termékek és kis- és középvállalatok által forgalmazott cikkek egyaránt vonzóbbá és könnyebben elérhetővé válhatnak a hazai vásárlók számára, hiszen számos esetben a korábbinál jóval kedvezőbbé válik a kiszállítás költsége, de legtöbb partner esetében az eMAG támogatása révén elve most vált egyáltalán lehetővé ez a szállítási mód. 

Ha nem jó a cipő, csak vissza kell vinni az automatába!

A ruhaneműk és cipők online forgalma az utóbbi másfél évben stabilan növekszik az eMAG.hu-n: ez egy speciális kategória, sok esetben csak a ruha vagy lábbeli felpróbálása során derül fény arra, hogy megfelelő-e a mérete. 

Online ruhavásárlás esetén különösen praktikus, de más csomagautomatával kompatibilis méretű és tömegű termék esetében (ezek teljes listája itt olvasható) élni lehet az eMAG.hu-n néhány hete elérhető Fast refund szolgáltatással. Ha a megrendelt, majd 30 napon belül visszaküldött, eMAG-Extreme Digital által forgalmazott termék árát az eMAG.hu-n online bankkártyával fizette ki a vásárló, és easyboxon keresztül küldi vissza azt,  30 percen belül visszakapja a vételárat. 

Tovább az eredeti cikkre: eMAG: már a Marketplace-ről is egységes áron lehet rendelni

Vélemény, hozzászólás?