Kategóriák
Friss hírek

Már forgatják az RTL Klub új sorozatát

Már forgatják az RTL Klub új sorozatát olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Megkezdte a Keresztanyu című sorozat forgatását Hámori Barbara showrunner és stábja.…

A teljes cikk itt olvasható:
Már forgatják az RTL Klub új sorozatát

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Megkezdte a Keresztanyu című sorozat forgatását Hámori Barbara showrunner és stábja. A munka szeptember 1-én indult el, ráadásul egy ismert helyszínen, az egykori Ökörapátiban, ami már nyomokban sem emlékeztet a Drága örökösök szereplőinek szeretett falujára.
Az új helyszín neve, Makkosszállás, ahol már elkezdték felvenni az első jeleneteket. A sorozatban szereplő színészek kilétét még titok övezi, de annyi tudható, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg, mint a Drága örökösökben.
“Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak” – mondta el Hámori Barbara showrunner.

Tovább az eredeti cikkre: Már forgatják az RTL Klub új sorozatát

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?