Már a Vodafone-nál is elérhető a FilmBox+

Már a Vodafone-nál is elérhető a FilmBox+ olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az SPI/FilmBox továbbfejlesztett streaming szolgáltatása, a FilmBox+ már elérhető a Vodafone…

A teljes cikk itt olvasható:
Már a Vodafone-nál is elérhető a FilmBox+

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az SPI/FilmBox továbbfejlesztett streaming szolgáltatása, a FilmBox+ már elérhető a Vodafone TV médiaboxon is. A FilmBox+ 2021 februárjában indult útjára, és az azóta számos szolgáltatóval kötött együttműködésnek köszönhetően már előfizetők milliói számára hozzáférhető világszerte. A Vodafone-nal történt megállapodás értelmében a TV HD Max előfizetéssel rendelkező Vodafone TV ügyfelek a FilmBox+ alkalmazást a médiaboxon pluszköltség nélkül elérhetik.

„A FilmBox+ Vodafone TV médiaboxra történt magyarországi integrálása jól mutatja a nézők minél szélesebb körű szórakoztatása iránti elkötelezettségünket; és tükrözi azt is, hogy szilárdan hiszünk a FilmBox+ növekedési potenciáljában Közép- és Kelet-Európában” – közölte Fülöp Tamás, az SPI International közép-kelet-európai igazgatója. „

A „Home of Good Movies” szlogen jegyében a FilmBox+ minden ízlést kielégítő, hatalmas filmkínálatot nyújt, amely minden műfajt felölel, beleértve a világhírű sztárokat felvonultató hollywoodi kasszasikereket, a független filmek gyöngyszemeit, thrillereket, családbarát filmeket, romantikus filmeket, vígjátékokat, akciófilmeket és még sok mást. A FilmBox+ elegáns, intuitív és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, amely a minőségi tartalmak felfedezését könnyedén és élvezetesen teszi lehetővé a felhasználó számára.

A Vodafone TV médiabox magyarországi felhasználói a FilmBox+-nak köszönhetően többek között olyan alkotásokhoz is hozzáférnek mint az Oscar-díjra jelölt Botrány (2019) Charlize Theron, Margot Robbie és Nicole Kidman főszereplésével; Michael Bay kasszasikere, a Transformers (2007); az Instant család (2018) című szívmelengető családi vígjáték Mark Wahlberg és Rose Byrne főszereplésével; a Christian Bale főszereplésével készült Equilibrium – Gyilkos nyugalom (2002) című disztópikus thriller, valamint Szász Attila kritikusok által is elismert filmje, A berni követ (2014), amely a berni magyar nagykövetség elleni 1958-as támadás fiktív történetét mutatja be.

A Már a Vodafone-nál is elérhető a FilmBox+ bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Már a Vodafone-nál is elérhető a FilmBox+

Vélemény, hozzászólás?