Májustól nem a Central adja ki a Cosmopolitant

Májustól nem a Central adja ki a Cosmopolitant olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Nem hosszabbította meg a Hearst kiadó a Central Médiacsoporttal a Cosmopolitan…

A teljes cikk itt olvasható:
Májustól nem a Central adja ki a Cosmopolitant

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Nem hosszabbította meg a Hearst kiadó a Central Médiacsoporttal a Cosmopolitan magazin kiadására vonatkozó licensz szerződést, így május 15-től nem a Central adja majd ki a lapot.

Negyedszázados kapcsolat zárul le a Central Médiacsoport és a Hearst kiadó között. Magyarország legnagyobb női portfóliójával rendelkező kiadója a licensz szerződés lezárásában lehetőséget lát és a jövőben a saját fejlesztésű projektjeire koncentrál, amelyeken keresztül változatlanul eléri a fiatal, női olvasóközönséget. Ebben a fejlődésben a médiavállalat számít minden Cosmo-s kollégára és a portfólión belül lehetőséget biztosít a további közös munkára.

 

„Szomorúan vettük tudomásul a licensztulajdonos döntését, de megyünk tovább, hiszen az a tudás, amit az évek során belefektettünk a márkába, nem vész el, itt marad velünk. A cégcsoport női elérése a termék leválásával nem változik, továbbra is megőrizzük vezető szerepünket a szegmensben. A változás egyben egy új lehetőséget is jelent a számunkra, hiszen a továbbiakban szabadabban tudunk gondolkozni arról, hogy milyen formában, csatornán, és márkán keresztül érhetjük el a fiatal, női olvasóközönséget. Rengeteg új ötletünk van, amelyeket a közeljövőben meg is fogunk valósítani” – nyilatkozta Bognár Bálint a Central Médiacsoport digitálisüzletág-vezetője.

A kiadó pozitívan tekint a jövőbe és továbbra is kiemelt hangsúlyt helyez a jelenlegi licensztermékeire, a 2007 óta a kiadó gondozásában megjelenő Marie Claire-re – a Central prémium glossy magazinja-, amely a nyomtatott kiadás mellett az online térben 40 000 egyedi napi felhasználót, a social térben pedig több mint 130 000 követőt ér el, valamint a National Geographic-ra amely példányszámában és olvasottságában is megelőzve versenytársait piacvezető, és közel 20 éve képviseli a 140 éves világmárkát a hazai piacon.

A Májustól nem a Central adja ki a Cosmopolitant bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Májustól nem a Central adja ki a Cosmopolitant

Vélemény, hozzászólás?