Kategóriák
Friss hírek

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál júliusban

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál júliusban olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltött a balatoni strandok környékén mintegy 430 ezer…

A teljes cikk itt olvasható:
Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál júliusban

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltött a balatoni strandok környékén mintegy 430 ezer vendég júliusban – mondta Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

A vezérigazgató-helyettes elmondta, a tavalyi adatokkal összehasonlítva a belföldi turizmus hasonló teljesítményt nyújt idén, ami kiváló eredmény annak tükrében, hogy március elején “padlóra” került a teljes ágazat.

Kitért arra is, az elmúlt három évben mintegy 10 milliárd forintot költött az állam a strandok fejlesztésére, ami jövőre újabb 3 milliárd forinttal egészül ki. Az országos programban strandonként 5 és 30 millió forint között lehet támogatást igényelni, és majdnem 100 pályázatot tudnak befogadni szeptember 1. és 30. között – hívta fel a figyelmet. Hozzátette, hogy a támogatást elsősorban a vizesblokkok felújítására lehet felhasználni, de fontos cél a zöldfelületek fejlesztése és az utcabútorok cseréje is. (MTI)

Tovább az eredeti cikkre: Majdnem másfélmillió vendégéjszakát töltöttek a Balatonnál júliusban

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?