Magyar vezető a Moore Global turisztikai szektorának élén

Magyar vezető a Moore Global turisztikai szektorának élén olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Takács Mártont, a Moore Hungary Hotel és Turizmus tanácsadási üzletágának vezetőjét…

A teljes cikk itt olvasható:
Magyar vezető a Moore Global turisztikai szektorának élén

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Takács Mártont, a Moore Hungary Hotel és Turizmus tanácsadási üzletágának vezetőjét nevezték ki a Moore Global újonnan megalakult Hotel és Turizmus munkacsoportjának élére. A globális szektorvezetők feladata a 113 országban működő 233 Moore tagvállalat közötti együttműködés erősítése az adott iparágban.

Takács Márton 2021 márciusában csatlakozott a Moore Hungary csapatához. A közgazdász végzettségű szakember több mint egy évtizedes szállodafejlesztésre, illetve turizmusfejlesztési stratégiára fókuszáló tanácsadói múlttal rendelkezik. Pályafutása során már több, mint száz komplex szállodaberuházási és turizmus iparági projektben vett részt.

A Hotel és Turizmus szektor mellett most két további szektor is kialakításra került a Moore hálózatán belül: a Pénzügyi Szolgáltatások szektor élére Ewen Fleminget, a Johnston Carmichael londoni irodavezetőjét, az ESG (Környezet, Társadalom és Irányítás) szektor vezetőjének pedig Mary Tresselt, a kaliforniai Armanino LLP üzletágvezetőjét nevezték ki.

A világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló vállalataként ismert Moore Global már számos iparágban létrehozta azokat szektorokat, amelyeknek célja a hálózaton belüli tudás hatékony megosztása, együttműködések kialakítása, tréningek és újítások végrehajtása annak érdekében, hogy a hálózatban jelenlévő legjobb gyakorlatok valamennyi üzleti partner és alkalmazott számára elérhetővé váljanak. A már korábban meglévő szektorok a következők: Média és Szórakoztatóipar, Energetika, Bányászat és Megújuló Erőforrások, Gyártás és Kereskedelem, Tengerészet, valamint Ingatlan és Építőipar.

Takács Márton kinevezése tovább erősíti a Moore Hungary nemzetközi hotel és turizmus tanácsadási tudásközpont-szerepét, a lépés nyomán tovább szélesednek kapacitásépítési és információelérési képességei.

A Magyar vezető a Moore Global turisztikai szektorának élén bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Magyar vezető a Moore Global turisztikai szektorának élén

Vélemény, hozzászólás?