Kategóriák
Friss hírek

Magyar nyelvű bloggal erősít a Fjällräven

Magyar nyelvű bloggal erősít a Fjällräven olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A népszerű svéd túrafelszerelés-gyártó nemzetközi Fjällräven Foxtrail blogja angol nyelven hosszú…

A teljes cikk itt olvasható:
Magyar nyelvű bloggal erősít a Fjällräven

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A népszerű svéd túrafelszerelés-gyártó nemzetközi Fjällräven Foxtrail blogja angol nyelven hosszú ideje szolgáltat praktikus és érdekes tartalmakat a túrázás szerelmeseinek, mostantól pedig a Fjällräven magyar nyelvű, kifejezetten hazai tartalmakkal szolgáló blogján is tájékozódhatunk.
A Fjällräven Foxtrail érdekes cikkekben mutatja be a márka történetét, fenntarthatósági törekvéseit, valamint termékeit, illetve hasznos tanácsokat ad termékei használatáról és ápolásáról, hogy azok egy életen társai legyenek a túrázónak. A Fjällräven tervező szakértői pedig praktikus tanácsokkal szolgálnak, melyek élvezetesebbé teszik a túrázók életét, legyen szó rövidebb kirándulásokról vagy akár hosszabb, nehezebb terepen átívelő hegyi túrákról.
A Fjällräven célja, hogy a magyar túraközösséget aktív szabadtéri életre ösztönözze, nem csak a magyar blog létrehozásával, de helyi túraesemények szervezésével is, mint amilyen például a Vándortúra, mely a tavalyi évben a csodálatos Balaton-felvidéken vezetett végig. 2014 óta a Fjällräven Vándortúrán túrázók százai fedezték már fel Magyarország természeti kincseit. De a magyar nyelvű blog indulása egyben a márka tiszteletadása a magyar piac és nyelv iránt.
A svéd márka számára fontos, arra ösztönözni az embereket, minél több időt töltsenek a szabadban, illetve, saját tempójukban fedezzék fel a természetet. A magyar nyelvű blog is elsősorban ezt a célt szolgálja: a termékbemutatók, valamint inspiráló márkatörténetek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több ember ismerje meg személyes tapasztalatok révén a természet kincseit.

Tovább az eredeti cikkre: Magyar nyelvű bloggal erősít a Fjällräven

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?