Ma nyitja kapuit a ZamJam 

Ma nyitja kapuit a ZamJam  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Július 28-tól 30-ig a MOL Nagyon Balaton legújabb butikfesztiválja várja a közönséget…

A teljes cikk itt olvasható:
Ma nyitja kapuit a ZamJam 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Július 28-tól 30-ig a MOL Nagyon Balaton legújabb butikfesztiválja várja a közönséget Zamárdiban. A zenei programok mellett a képzőművészet, a gasztronómia és az irodalom is szerepet kap, illetve a legkisebbeket is szórakoztató programokkal várják a szervezők. A mai napon pedig a rendezvény megnyitja kapuit és mindenki belekóstolhat az igazi ZamJam hangulatba, aki kilátogat a az eseményre. 

A szervezők különleges koncertekkel  várják a fesztiválozókat. Rögtön az első napon fellép a Kool and the Gang és a Szikora Róbert vezette, idén 40. születésnapját ünneplő R-Goegy különleges vendéggel Valmarral kiegészülve. Valamint a hétvége során Geszti Péter is érkezik a fesztivál nagyszínpadára a Geszti Funkyval, koncertet ad Charlie és szintén az esemény főszereplője a többszörös Grammy-díjas slágergyáros amerikai-jamaicai származású Shaggy. Itt lesz az osztrák roma-jazz-elektro banda, a Deladap, a Random Trip csapata Dés László, Péterffy LiliBerkes Olivér és Nagy Kristóf közreműködésével.

Venom lemezkertje ébred a legkorábban és már déltől DJ Turner várja az első fesztiválozókat, 14 órától Havasréti József, író tart előadást “Globális diszkóláz a 70es években: hangzás, klubélet, producerek.” címmel, 14.30-tól a Hősök zenekar tagjai is bemutatják kedvenc lemezeiket, 15.30-tól pedig ugyanitt zenél DJ Izil is.

A MOL Nagyon Balaton Teraszon a Budapest Jazz Club gondoskodik a szórakozásról és már 14 órától várják az érdeklődőket a Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duo és a Sárik Péter Trio feat. Berki Tamás koncertjeire. Telekom Kilátó Terasznál pedig Little G Weevil zenél 17 órától.

A szervezők ígéretéhez híven a gasztronómiai és kulturális programok sem maradnak el. Már az első naptól várja és minden reggel felkerekedik, a Zamárdi rejtett kincseit bemutató vezetett túra, mely a Szabadság tértől indul, de lesz még növényi élményfőzés a Levendulásban, IV. Pach Fenegyerek pálinkakóstolóBerkenye Alkotótábor és Zenepavilon is.

A Líra Irodalmi terasza Kollár-Kelemencz László – Öreg Banda zenés irodalmi estjével kezd 17 órától. A Filmio Partmozi 19.45-től kezdődő beszélgetésén a Macskafogó kapcsán Kránitz Balázs beszélget Dudás Viktor filmszakértővel ezt követően pedig a kultikus rajzfilmet is levetítik.

A fesztiválon egész héten balatoni képek tárlatát tekinthetik meg a fesztiválozók a Magyar Nemzeti Múzeum fotótárából.

További információ a programokról a fesztivál weboldalán elérhető: https://zamjam.hu/program/

Jegyvásárlás: https://zamjam.hu/jegyek

Tovább az eredeti cikkre: Ma nyitja kapuit a ZamJam 

Vélemény, hozzászólás?