Ma indul az Észbontók jubileumi évada

Ma indul az Észbontók jubileumi évada olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Best of Észbontók után április 4-én 20 órakor Kiss Ádám…

A teljes cikk itt olvasható:
Ma indul az Észbontók jubileumi évada

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Best of Észbontók után április 4-én 20 órakor Kiss Ádám vezetésével veszi kezdetét az Észbontók 10. évada, amely a jubileumi évfordulóra bőven tartogat újdonságokat: a VIASAT3 sikerműsora nemcsak új házigazdával és fiatalosabb dizájnnal, de egy rendhagyó szabállyal is várja a nézőket. A tavaszi szezonban 8 hét alatt összesen 32 celeb próbálja majd megfejteni a – közel 500 jelentkező közül kiválasztott – 122 játékos gondolkodását: az első héten Horváth Tamás, Kamarás Norbert, Kármán Odett és Nótár Mary mérkőznek meg egymással. Az eddig megszokottakhoz hasonlóan a celebek az elnyert összeggel egy-egy jó ügyet támogatnak, ezt azonban most megduplázza a VIASAT3 és tulajdonosa, az Antenna Entertainment, a többletdíjat pedig a Vöröskeresztnek ajánlják fel, az ukrajnai menekültek támogatására. Az akcióhoz a nézők is csatlakozhatnak.

Az Észbontók 10. évada április 4-én 20 órakor érkezik az Antenna Entertainment megújult portfóliójába tartozó VIASAT3-ra, hogy Kiss Ádám vezetésével humort csempésszen a nézők mindennapjaiba.

A jubileumi évadban a teljes dizájn, a logó és a díszlet is megújult, de a fiatalosabb arculat mellett a vetélkedő kedvelői egy eddig nem látott szabállyal is találkozhatnak: a fordított nap során a celebek párt cserélnek, és koedukált csapatokban versenyeznek egymással, ezzel párhuzamban pedig a kanapén is vegyes párosok válaszolnak a kérdésekre. A sztárpárok a fordított nap előtt megszerzett pontjaikat egy virtuális trezorba rakják, a nap végén pedig a győztes vegyes csapat két tagja párbajozik a plusz pontokért.

Az Észbontók 10. évadát hétfőtől 8 héten keresztül minden hétköznap 20 órától láthatjuk majd. Az összesen 32 ismert nevet felvonultató évad sztárvendégei: BSW Gaben, Curtis, Demcsák Zsuzsa, Elek Péter, Fördős Zé, Gömöri András Máté, Hajmásy Péter, Hódi Pamela, Horváth Gréta, Horváth Tamás, Judy, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Megyeri Csilla, Metzker Viktória, Miller Dávid, Miss Mood, Musimbe Dennis, Nádai Anikó, Nagy Alexa, Németh Kristóf, Nótár Mary, Nyári Dia, Rujder Vivien, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Sváby András, Széphalmi Juliska, Takács Zsuzsanna, Tóth Bence, Zámbó Krisztián és Zimány Linda.

A korábbi évadokban megszokottak szerint a celebek most is egy-egy jó ügy támogatására ajánlják fel a nyereményüket. Az Ukrajnában kialakult helyzetre tekintettel a VIASAT3 és tulajdonosa, az Antenna Entertainment azonban úgy döntött, hogy ezt minden héten megduplázza, a többletdíjjal pedig a Vöröskereszt menekülteket segítő munkáját támogatja. A gyűjtéshez a nézők is csatlakozhatnak.

A Ma indul az Észbontók jubileumi évada bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ma indul az Észbontók jubileumi évada

Vélemény, hozzászólás?