LUSH: Az anyaság minden formáját ünnepeljük!

LUSH: Az anyaság minden formáját ünnepeljük! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Anyák napi kollekció 2024 A Peanut ‘Invisible Mothers’ felmérése szerint a nők 93%-a…

A teljes cikk itt olvasható:
LUSH: Az anyaság minden formáját ünnepeljük!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Anyák napi kollekció 2024
Peanut ‘Invisible Mothers’ felmérése szerint a nők 93%-a azt állítja, hogy mióta anya lett, úgy érzi, hogy egyetlen identitásra szorítkozik: az anyaságra.

Legyen szó akár természetbarát, csupa szív és lélek, művész, álmodozó vagy cseppet sem átlagos anyukákról, idén a Lush célja, hogy segítsen az anyaság fókuszát az önfeláldozásról az önszeretetre helyezni.

Az anyák napi kollekció termékeit megtalálod a Lush üzeteibenwebshopjában sőt, a Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül.
Partikirálynő, természetbarát, álmodozó vagy igazi művész?
Mi téged ünneplünk!
Anyák napi kollekció 2024
Blooming Beautiful Marigold
Fürdőbomba
2 490 Ft / db

Az anyukák gyönyörűek, mint egy-egy virágszál, és nagyon megérdemelnek egy csokor gondoskodást! Válassz három virágzó fürdőbomba közül: a Marigold a Lush varázskertjéből származik, és a bergamott, a buku és a grépfrút olajainak vidám illatát árasztja.

Queen Bee
Fátyolmaszk
3 990 Ft / 120 g

Kényeztess valakit (vagy magadat) Királynőként ezzel a hidratáló és bőrnyugtató fátyolmaszkkal. A karragén és a C-vitaminban gazdag narancslé együtt méh-hetetlen sugárzóvá varázsol!

Flight Of The Bumblebee
Szemmaszk
1 690 Ft / pár

Csak pihenj és meditálj, miközben a méhek virágról virágra szállnak körülötted. A méhecske megnyugtató római kamillavirág-forrázatot, míg a virág körömvirágot és szemvidítófű-forrázatot tartalmaz. Mindkét maszk tele van bőrpuhító karragénkivonattal és friss aloéval, így enyhíti a fáradt szemek körüli puffadtságot.

Sticky Syrup
Szappan
2 990 Ft / 100 g

Ha velünk együtt te is rajongsz a kényeztető szappanokért, ide süss! Ez a pompás, édes illatú darab egy egész sor lágyító és puhító összetevőnek köszönhetően hihetetlenül hidratáló hatású. A rizskorpával és mályvagyökérnyálkával készült bázisa szuperül puhító habot képez, míg a friss főzőbanán remekül hidratál.

Peach Blossom
Szilárd aromaolaj
3 290 Ft / 70 g

Élvezd a kifinomult virágillatot a gyümölcsök édes, zamatos akkordjával, valamint egy marokkói női szövetkezettől származó bőrnyugtató, hidratáló argánolajjal.

Blooming Beautiful Orange Blossom
Fürdőbomba
2 490 Ft / db

Az Orange Blossom a bolondosan frissítő édes vadnarancsolaj és narancsvirág-abszolút segítségével felvidítja és inspirálja az anyákat (is).

Blooming Beautiful Chamomile
Fürdőbomba
2 490 Ft / db

A Chamomile törékeny és édes szicíliai citromból és békét hozó római kamillából készült.

One Long Soak
Fürdőbomba
2 890 Ft / db

Belépő egy hosszú, pihentető fürdőre csak neked! Beváltható a saját kádad kényelmében. A belépő feljogosít rá, hogy elmerülj a vidám citrommirtusz és grépfrút olajaitól illatozó, melengetően bőrpuhító fürdővízben.

Avo Cuddle
Habfürdő
3 190 Ft / 145 g

Válaszd párodnak jószívű avokádónkat, ha jól esne egy felemelően édes és zamatos, indiai citromfűtől és ölelnivaló, selymesen puha habtól túlcsorduló fürdő!

Atom Heart Mother
Fürdőbomba
2 490 Ft / db

Zárkózz be a fürdőszobádba ezzel a felemelő fürdőbombával, és legyen gyönyörű napod! A felemelő bergamottal, nerolival és brazil narancsolajjal csurig töltött Atom Heart Mother tökéletes kísérője az évszakok változásának.

Mother Nature
Fürdőbomba
1 990 Ft / 75 g

Add át magad a nyugalomnak és engedd el a stresszt a bőrtápláló Mother Nature édesen zamatos illatával. Ez a fürdőbomba hidratáló és védelmező fair trade olívaolajból készült, mely egy nők által vezetett nonprofit szervezettől származik.

Wash And Grow
Habfürdő
3 590 Ft / 100 g

Fürödj bűntudat nélkül a friss, zöld illatban. Az antioxidáns spirulinaporban gazdag, lágy habok támogatják bőröd természetes feszességét, a mélyen tisztító faszénpor pedig pompás ragyogást biztosít. Miután békére leltél a kádban, locsold meg a növényeidet a tápláló csalánnal és nadálytőgyökérporral teli fürdővízzel. A kerted hálás lesz érte!

The Old Songs Are Waking
Testradír
4 490 Ft / 135 g-tól

Édes, gyümölcsös, vajas, cukros testradír, mely dalra fakaszt a kádban vagy a zuhany alatt. Bőrhelyreállító és hidratáló babasszuolajunk vadon termő gyümölcsökből készül, melyeket őslakos nők kézzel gyűjtenek be a brazíliai Amazóniában. A porcukor tetőtől talpig gyengéden radírozza a bőröd, míg a tonka- és vaníliiaabszolút ínycsiklandóan cukorkás illata megtölti a fürdőszobát.

Time To Relax
Fürdőbomba
3 990 Ft / 250 g

A gyerekek ágyban, úgyhogy ez most a te időd! Relaxálj a regeneratív alvást támogató Epsom-sókban és kékkamilla-olajban gazdag vízben, és hagyd ellazulni az elméd.

Yummy Custard
Krémszappan
3 990 Ft / 100 g-tól

A puha bőr titkos receptje maga a krémek krémje. bőrnyugtató vaníliás zabtejből készítve és selymes kukoricakeményítővel sűrítve. Olyan az illata, mintha egy ínycsiklandó desszertet vinnél magaddal a zuhany alá! A Yummy Custard szuperhidratáló glicerint és fair trade bio aloe vera gélt tartalmaz, így mélyen hidratálja a bőröd.

Snuggles
Tusfürdő
3 590 Ft / 115 g-tól

Szeretsz kuckózni? Burkolózz a hihetetlenül hidratáló fair trade bio kakaóvaj otthonos ölelésébe, és add át magad a közönségkedvenc Butterball fürdőbomba édes illatát árasztó tusfürdőnek. A megnyugtató tusfürdőben található ylang ylang olaj a ghánai Swedru projektből származik.  Az ylang fákat gondosan megtervezett, sokszínű agroerdészeti rendszerben, regeneratív permakultúrában termesztik.

Alina
Parfüm
14 500 Ft / 30 ml-től

Az Alina parfüm az alkotójáról kapta a nevét. A Lush parfümkészítőjét, Alinát megihlették a nők, akik előtte éltek, így létrehozott három különböző illatot, melyek mindegyike az elmúlt 100 év egy generációját jelképezi, majd összekeverte őket. A végeredmény egy összetett és időtlen illat, melynek azt a nevet adta, amit ő maga egykor a nagymamájától kapott.

Első fújásra az Alina illata édes és friss, a bergamott, a rózsabors és a szegfűszeg olajainak, valamint a vaníliának köszönhetően. Ezt egy virágosan édes, poros aroma követi jázminnal és nősziromvajjal, végül a tömjén, a pacsuli és a szantálfa olajainak fás, mély illata marad velünk.

Drop Of Hope
Szappan
4 590 Ft / 100 g

Kényeztető habok, melyek a természet erejével regenerálják a bőröd – és a termőföldet. A Drop of Hope szappan regeneratív forrásból származó japán repceolajból készül mely csodásan hidratálja a bőröd. Illatát napfényes narancsvirág-abszolút és fűszeres angyalgyökérolaj adja. Tökéletesen hidratálja és sugárzóvá varázsolja a bőrt.

Ajándékcsomagok
Take It Easy
Ajándékcsomag
10 290 Ft / db

Egy nagy ölelés a testnek és a léleknek három álomszerűen bőrpuhító, virágos, édes illatú zuhany- és testápoló termékkel. A Snuggles tusfürdő és a Yummy Custard krémszappan limitált kiadású anyák napi termékek, melyek kakaóvajjal és vaníliával kényeztetnek, a közönségkedvenc Dream Cream kéz- és testápoló pedig egész évben nyugtatja és védi a bőröd. Mosolyogj, lélegezz, vedd lazán!

Sun Shiny Day
Ajándékcsomag
5 690 Ft / db

Dőlj hátra és lazíts két limitált kiadású anyák napi fürdőbomba friss és virágos illatával. Az Atom Heart Mother egy nyári nap látványát és illatát varázsolja a kádba, míg a felemelő neroli- és bergamottolaj elpezseg a habok pajkos bárányfelhői közt. A szeretetből és hidratáló olívaolajból készített Mother Nature békét és nyugalmat hoz az életedbe. Bármelyiket is választod, engedd be a napfényt!

Happy Mother’s Day
Ajándékcsomag
22 490 Ft / db

Ajándékozz kényeztető énidőt az anyukádnak hét édes és virágos fürdő-, zuhany és testápolási termékkel. Ünnepeld egész héten az anyák napját a limitált kiadású különlegességek és egész éves bestsellerek elképesztő válogatásával. Az egyes termékeket hét kinyitható ajtó mögé rejtettünk, hogy könnyebb legyen a visszaszámlálás a teljes relaxációig.

Mum
Ajándékcsommag
11 690 Ft / db

Lepd meg az anyukádat négy ellenállhatatlanul kényeztető fürdőbombával, és súgd meg neki: ideje lazítani. Az Atom Heart Mother és a Blooming Beautiful Marigold limitált kiadású anyák napi fürdőbombák egy meleg nyári nap színeit és illatát varázsolják a kádba. A nyári hangulatot pompásan ellensúlyozzák a melengető levendula és a friss alpesi levegő aromáját árasztó Twilight és Wild Remedy egész éves bestsellerei.

Mum’s Bathtime Favourites
Ajándékcsomag
25 990 Ft / db

Ejtőzz a képzelet fantasztikus, elvarázsolt világában ezzel a kilenc fürdőcsodával! Fürdőbombák és habfürdők varázslatos válogatása az anyáknak, benne a 2024-es anyák napi kollekciónk limitált kiadású darabjaival. A csupa-csoda termékek ráadásul egy újra felhasználható fémdobozban fészkelnek.

Tovább az eredeti cikkre: LUSH: Az anyaság minden formáját ünnepeljük!

Vélemény, hozzászólás?